Professionel hjemmeside
25 år med udvikling, webdesign og professionelle hjemmesider

Professionelle hjemmesider er mere end bare en hjemmeside, det er en hjemmeside som afspejler virksomhedens identitet og samtidig får budskabet ud til brugeren på den anden side af skærmen.

Professionelt udviklet hjemmeside tager højde for mange dele af din online virksomhed. Hos Kim Tetzlaff gør 25 års erfaring med lige netop professionelle hjemmesider en stor forskel for dig som kunde.

Professionel hjemmeside

Professionelle hjemmesider set med mine øjne

 • Professionelle hjemmesider skal være søgemaskinevenlige
  Det er ikke nok bare at have en professionel hjemmeside, den skal også være synlig på verdens søgemaskiner, så en eventuel søgende kan finde lige det din hjemmeside tilbyder. Hvad enten der er tale om produkt, service eller informationer.
 • Professionelle hjemmesider skal afspejle virksomheden
  Da internettet i dag er den primære vej til kontakt mellem kunde og firma, er det vigtigt at hjemmesiden afspejler virksomhedens identitet både hvad angår visuelt udtryk og webdesign, men også i forhold til funktioner og standarder. Den professionelle hjemmeside er jo virksomhedens ansigt udadtil, før en eventuel bruger konvertere til kunde.
 • Professionelle hjemmesider skal være brugervenlige
  En hjemmeside der ikke er brugervenlig er det samme som når folk går ind i en butik og siger til ekspedienten ”jeg kigger bare” og går igen. Hvad enten det er information, produkter eller services, er det i hjemmesidens interesse at brugeren får lysten til at klikke sig videre for at se mere, og ikke mindst købe/skrive – altså konvertere til kunder.

Er du klar til en professionel hjemmeside?

Det er jo et godt spørgsmål, som leder til endnu et spørgsmål. Ved du hvad din hjemmeside skal kunne? Hvis ikke, kan vi rådgive dig om hvilken vej du bør gå, hvor du skal fokusere og hvilke funktioner der er vigtige for dig og din virksomheds nye professionelle hjemmeside.

Det er vigtigt før man som udvikler kan komme med en pris på en professionel hjemmeside, at der er udarbejdet en kravspecifikation. Denne indeholder beskrivelser af de funktioner som hjemmesiden skal have. Ydermere kan man lægge kravspecifikationen ved som bilag til den endelige aftale, så der ingen tvivl er om hvad der skal laves. Hos Kim Tetzlaff ApS er det vigtigt at der er TOTAL gennemsigtighed så alle ved hvad der sker og skal ske.

Hastighed og teknisk erfaring

25 år har jeg lavet professionelle hjemmesider til både private og virksomheder rundt om i verdenen. Jeg startede i en tid hvor der ikke fandtes hverken uddannelser eller Google. Så alt jeg har lavet har været hands on udvikling og altid med fokus på både hastighed og teknisk god kode.

Da google kom, blev det sjovt at kunne finde gråzonerne som netop gjorde mine kunders hjemmesider og mine egne synlige i Google og rangere højere end de andre. Dette gav mig en utrolig viden som ikke mange ligger inde med.

Hastighed på hjemmesider har altid været noget jeg har kæmpet for, og er nok den første i Danmark til at sætte fokus på netop hurtigere hjemmesider. Jeg kom før både Google og mine konkurrenter på dette område. Også her har jeg optimeret over 1000 hjemmesider og har derfor en erfaring som ingen anden i Danmark.

Teknisk erfaring med udvikling som ingen anden i DK

Hastighedsoptimering, Teknisk SEO, Schema, Redirects, Htaccess optimering, vHost, Teknisk optimering af kode, billedoptimering, webshops, medlemssystemer, learning management system, booking hjemmesider, flash hjemmesider, html hjemmesider, extranet og intranet, boligsystemer, private hjemmesider, professionelle hjemmesider og meget mere.

Teknologier: PHP udvikling, htaccess, html, css, javascript, jquery, MySQL etc.

Professionel hjemmeside WordPress

En professionel hjemmeside i WordPress, er et rigtig godt sted at starte for de fleste uanset om der er tale om en stor eller lille hjemmeside.

I WordPress kan du både få en professionel hjemmeside med webshop, men du kan også få lavet professionel hjemmeside design. Der er virkelig mange muligheder med WordPress som din nye professionelle platform.

 • Vidste du at med wordpress er utroligt nemt at vedligeholde og tilføje nyt indhold på din hjemmeside?
 • Vidste du at Kim Tetzlaff altid udvikler de hurtigste WordPress hjemmesider på markedet uanset typen af wordpress site? det giver dig en fordel på søgemaskiner som google.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Et professionel website koster hos Kim Tetzlaff ApS fra 3000,- ex moms og op efter. Det kommer an på hvad din hjemmeside skal kunne, hvor meget du selv skal lave på dit content, og hvor meget vi skal stå for.

Jo flere funktioner, og jo mere indhold som vi skal layoute og opsætte, jo mere kommer hjemmesiden også til at koste