Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Professionel hjemmeside

En hjemmeside ud over det sædvanlige

En professionel hjemmeside er mere end bare en hjemmeside, det er en hjemmeside som afspejler virksomhedens identitet og samtidig får budskabet ud til brugeren på den anden side af skærmen.

Professionel hjemmeside set fra vores side

Der er forskellige punkter som afspejler hvad vi mener er en professionel hjemmeside som minimum skal have fokus på.

  • Professionelle hjemmesider skal være søgemaskinevenlige
    Det er ikke nok bare at have en hjemmeside, den skal også være synlig på verdens søgemaskiner, så en eventuel søgende kan finde lige det din hjemmeside tilbyder. Hvad enten der er tale om produkt, service eller informationer.
  • Professionelle hjemmesider skal afspejle virksomheden
    Da internettet i dag er den primære vej til kontakt mellem kunde og firma, er det vigtigt at hjemmesiden afspejler virksomhedens identitet både hvad angår visuelt udtryk og webdesign, men også i forhold til funktioner og standarder. Den professionelle hjemmeside er jo virksomhedens ansigt udadtil, før en eventuel bruger konvertere til kunde.
  • Professionelle hjemmesider skal være brugervenlige
    En hjemmeside der ikke er brugervenlig er det samme som når folk går ind i en butik og siger til ekspedienten ”jeg kigger bare” og går igen. Hvad enten det er information, produkter eller services, er det i hjemmesidens interesse at brugeren får lysten til at klikke sig videre for at se mere.

Når vi laver professionelle hjemmesider

Vi har siden 1995 lavet professionelle hjemmesider, selvom de dengang ikke så helt så professionelle ud som de i dag gør, da vi har jo fået flere muligheder, er principperne stadig de samme.

Vi laver stadig hjemmesider af  utrolig høj kvalitet hvor hver en detalje er tænkt helt ned til mindste detalje. Og da vi samtidig også har mere end 10 års erfaring med søgemaskiner og søgemaskineoptimering, kan vi med sikkerhed tilbyde dig en løsning som er bygget 110% søgemaskinevenlig.

Vi har i den forbindelse brugt vores erfaring med hjemmesider og brugervenlighed, og koblet det sammen med vores erfaring med søgemaskineoptimering, og bygget et CMS system som har alle grundelementerne som skaber det bedste udgangspunkt for en god placering på søgemaskinerne, men som samtidig også er af høj kvalitet, unik, fleksibel og brugervenlig.

Dine ønsker og dine specifikationer bliver så bygget fra bunden, stadig med udgangspunkt i hvordan søgemaskinerne tænker og hvad der er bedst i forhold til dem, så den professionelle hjemmeside også der har en fordel i forhold til de konkurrerende hjemmesider i din branche.

Er du klar til en professionel hjemmeside?

Det er jo et godt spørgsmål, som leder til endnu et spørgsmål. Ved du hvad din hjemmeside skal kunne? Hvis ikke, kan vi rådgive dig om hvilken vej du bør gå, hvor du skal fokusere og hvilke funktioner der er vigtige for dig og din virksomhed.

Det er vigtigt før man som udvikler kan komme med en pris på en professionel hjemmeside, at der er udarbejdet en kravspecifikation. Denne indeholder de funktioner som hjemmesiden skal have. Ydermere kan man lægge kravspecifikationen ved som bilag til den endelige aftale, så der ingen tvivl er om hvad der skal laves. Hos Kim Tetzlaff ApS er det vigtigt at der er TOTAL gennemsigtighed så ingen parter bliver snydt eller på anden måde trådt over tæerne.

Kontakt os i dag, og få flere informationer
om din nye professionelle hjemmeside.

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.