WordPress hjemmeside design og udvikling

En WordPress hjemmeside skaber et perfekt grundlag for din online synlighed på søgemaskiner som Google. Men er også yderst brugervenligt, mobilvenligt og nemt at vedligeholde.

Med mere end 25 års erfaring, udvikler jeg wordpress hjemmesider som er hurtigere end de fleste, SEO venlige, mobilvenlige og brugervenlige. Du finder ikke en bedre løsning andre steder.

wordpress hjemmeside seovenlig hastighed mobilvenlig

WordPress Ekspert

Med mere end 25 år med udvikling af hjemmesider, har jeg opbygget en ekspertise som ikke er lig nogen anden. Jeg har været med på wordpress bølgen siden start, og har været dybt nede i mere end 1000 WordPress hjemmesider. Så overlad du trygt din nye hjemmeside til mig.

Hvad enten det er en firmahjemmeside, behandlerside, privat blog, Webshop eller måske en hel medlems hjemmeside. Så kan jeg levere det til dig.

om kim tetzlaff aps

Professionel WordPress hjemmeside

Jeg udvikler wordpress hjemmesider fra ide til færdigt produkt, og yderligere kan jeg også varetage den efterfølgende vedligehold, udvikling og backup af WordPress hjemmesiden. Når jeg udvikler wordpress sites, udvikler jeg altid ud fra nogle specifikke regler som skal overholdes. Dette sikre at den wordpress hjemmeside du får udviklet, er af bedste standard.

Brugervenligt system

Du får en hjemmeside som er brugervenlig at redigerer og vedligeholde. Du får derfor skabt indhold fordi det er nemt.

Responsivt design

Din wordpress hjemmeside bliver responsiv og kan vises flot på de fleste enheder og browsere.  

wordpress

Teknisk SEO stærkt

Du får et godt og solidt fundament for din online synlighed på søgemaskiner som Google. Jeg har ekspertisen, du skal bare koncentrere din om indholdet

Hurtig wordpress hjemmeside

25 år med hastighed, giver din nye hjemmeside et forspring. Du vil aldrig få leveret en hjemmeside der ikke er hurtig. 

Ny WordPress hjemmeside

Når en ny wordpress hjemmeside skal laves, er det min klare opfattelse at for at man får den bedste wordpress hjemmeside, skal man tænke sig om når man laver den. Det er derfor jeg har nogle helt klare og faste retningslinjer når jeg udvikler wordpress hjemmesider.

Der er mange flere regler og fremgangsmåder som jeg benytter, er du nysgerrig på hvad jeg oftest gør for at udvikle det hurtigste site til mine kunder?

Dette er for at skabe et så simpelt udgangspunkt for wordpress hjemmesiden som muligt allerede fra start. Det er nemmere at bygge ovenpå i stedet for at skulle til at fjerne funktioner fra et tema. Når man finder ud af at de alligevel ikke bruges og tynger hjemmesidens hastighed og SEO venlighed.

Hurtige hjemmesider kommer ikke af sig selv. De ting jeg bygger, og de plugins jeg bruger, skal spille sammen på den rette måde, så standarden bliver brugt og hjemmesiden ikke lider under for mange plugins og for dårlig kode. Det har jeg set så tit og det har jeg altid selv arbejdet imod

For at skabe de bedste vilkår for vores kunder online med deres nye wordpress hjemmeside, går vi ikke kun op i, vi er eksperter i at både kode, server, design og funktioner spiller når vi ser på både funktionalitet, hastighed og Teknisk SEO. Ikke mange i denne brache ligger inde med denne ekspertise.

Ja, det siger lidt sig selv at det simple er godt for både øjet, hastighed og Teknisk SEO. Det opper din synlighed på nettet at man ikke stopper alt muligt på som ikke giver mening, eller som bare fylder uden brugeren reelt ser eller har brug for det.

Redesign af wordpress hjemmeside

Jeg har redesignet og konverteret mange wordpress hjemmesider, til nyt design og design baseret på Gutenberg mange gange. Så leder du efter en til at redesigne din wordpress hjemmeside eller måske konverterer din hjemmeside til Gutenberg, så kan jeg klare det for dig.

content builder

Jeg er ikke designer, men udvikler, derfor bruger jeg altid eksterne grafikere og designere til at designe din nye hjemmeside. Det giver gode resultater for mine kunder, fordi jeg gør det jeg er bedst til, nemlig udvikling og andre gør det de er bedst til nemlig webdesign og design.

Jeg har konverteret mange hjemmesider fra deres gamle editor som virkelig har en stor indflydelse på wordpress hastigheden. Når jeg har konverteret wordpress hjemmesiden, er det altid med samme resultat. Hjemmesiden ligner det der var, men den er op imod 10 gange hurtigere end før.

Det betyder at det faktisk er en form for redesign jeg foretager her, for netop at bygge fundamentet op så det er solidt og hurtigt.

  • Konvertering fra Elementor til Gutenberg
  • Konvertering fra Visual Composer til Gutenberg
  • Konvertering fra Tema editor til Gutenberg
  • Konvertering fra DIVI til Gutenberg
  • Konvertering fra Beaver Builder til Gutenberg
  • mf.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

En uforpligtende pris på din nye wordpress hjemmeside koster ikke noget. Kontakt os i dag og fortæl om dine ideer. Og du vil få en skarp hjemmeside pris.

hurtigere woocommerce
Indlæg om det at optimere hastigheden på en woocommerce webshop

WordPress Webshop / Online butik lavet med Woocommerce?

Påtænker du at lave en webshop der sælger produkter? hvad enten det er fysiske eller virtuelle produkter, så kan wordpress bestemt også bruges til det.

Jeg har udviklet mange webshop løsninger i WooCommerce, både standard og custom made, for at dække specifikke behov. Men har også udviklet medlemssystemer, abonnementsløsninger og meget mere.

Woocommerce til wordpress er et af de mest alsidige shopsystemer, og jeg har endnu ikke mødt noget som ikke kan laves.

WordPress kan bruges til mange forskellige løsninger, herunder Woocommerce webshops, medlems sider, Abonnement på produkter, Udlejning, Booking og meget meget mere. Vi har prøvet det meste inden for denne verden, og administrere flere løsninger til hverdag.

Skal du have en Woocommerce webshop?

Få et uforpligtende tilbud med pris på din nye wordpress webshop løsning, eller hvis du måske bare gerne vil have udbygget din nuværende hjemmeside med nye funktioner eller hurtigere tema mm. Det er gratis og uforpligtende at få en pris.

WordPress Optimering

Optimering af wordpress hjemmesider, er et af de områder hvor jeg har meget erfaring. Optimering af wordpress er mange ting, men især at opsætte og bruge plugins og temaer mest optimalt. Ingen wordpress hjemmesider er ens, så der findes ikke en klar køreplan for hvordan man optimere netop din wordpress løsning.

WordPress optimering kræver stor indsigt i både plugins, temaer, men i den grad også stor indsigt i kode og funktioner som WordPress. Og det gør det fordi WordPress optimering er mange ting, det er blandt andet:

WordPress hastighedsoptimering
Hvor jeg fx kigger på plugins, tema, kode og content. for at finde de dele og funktioner som der kan og skal optimeres. WordPress hastigheden er yderst vigtig for både brugervenligheden, placeringer og konvertinger. Så jo hurtigere dit WordPress site er, jo bedre ligger du i svinget når du skal ud til dine kunder.

Teknisk SEO på wordpress
Hvor jeg fx kigger på De rette tags, den rette formatering, Schema, Redirects, interne links, funktioner og struktur og meget mere. Det er vigtigt fordi det netop højner synligheden på google og gør at Google får det rette fokus på netop din WordPress hjemmeside.

WordPress hjemmesider jeg er inde over

Mange forskellige WordPress løsninger

madbanditten plus

Madbanditten & MadbandittenPLUS

Jane og madbanditten har jeg samarbejdet med i mere end 14 år nu. Jeg har udviklet WordPress hjemmesiden som madbanditten er bygget på. Der er almindelig blog, opskrifter, medlemsområde, betaling, abonnement og mange andre funktioner som er med til at gøre hjemmesiden super hurtig og med mange muligheder.

WordPress er valgt til denne løsning da Jane er vant til at arbejde i den løsning. Nu har hun så også skulle lærer at bruge Gutenberg da den nye side som er udviklet i starten af 2022, er baseret på Gutenberg. Så alt i alt en hurtig hjemmeside med mange plugins og mange ting udviklet specielt til Madbanditten.

body sds

Body SDS

Body SDS har jeg samarbejdet med gennem de sidste 7 år. Jeg har i slutningen af 2023 udviklet deres nye hjemmeside, baseret på deres gamle som jeg har vedligeholdt og udviklet nye funktoner til.

Der skulle en ny hjemmeside til for at det blev mere strømlignet, og hjemmesiden spillede på flere fronter.

Jeg har blandt andet redesignet hele deres måde at have events på, før var det et stort og krævende plugin, men jeg forsimplede det en del, byggede det forfra sådan at det var nemmere at arbejde med og hjemmesiden blev meget hurtigere.

Også hele deres webshop har fået en overhaling, mails der sendes ud, mailflows og meget mere. Jeg er hele tiden ved deres side så de altid har en at spørge hvis der er tvivl om noget inden for SEO, web og hastighed.

Noget du gerne vil vide om WordPress hjemmesider?

Tænker man wordpress i dag, tænker man også mange muligheder og mange forskellige løsninger. WordPress websites i dag er ikke bare en blog, det er heller ikke bare en hjemmeside, men meget mere end det.

hvad koster en wordpress hjemmeside?

En wordpress hjemmeside koster ca fra 3000kr ex moms og opefter, alt efter hvad hjemmesiden skal kunne. Det kan være du gerne vil have en webshop i form af fx woocommerce, eller måske et medlemssite.

Er Wordpress hjemmesiden responsiv og mobilvenlig?

Ja, Alle de wordpress hjemmesider vi bygger og programmere er responsive og mobilvenlige. WordPress er i sit udgangspunkt responsiv, og de temaer der ofte findes er det også.

Vedligeholder I wordpress hjemmesider?

Ja, vi har mange år på bagen når det kommer til at vedligeholde, videreudvikle og sørge for at vores kunders wordpress websites spiller 100%.

Hvorfor vælge Wordpress?

Der er mange grunde til at vælge wordpress som det CMS man benytter til hjemmesiden. Der er mange muligheder for at udbygge hjemmesidens funktionalitet, uden at det koster kassen, og du bestemmer helt selv hvilke funktioner du gerne vil have. Det er nemt at vedligeholde et wordpress site, og med den indbyggede editor bliver det endnu nemmere at indsætte billeder og tekst lige som du gerne vil.

Er wordpress teknisk seo stærk?

Ja, der findes et utal af plugins som kan hjælpe dig til at lave den praktiske SEO på hjemmesiden. DErnæst de wordpress sites vi udvikler, bliver også bygget ud fra standarder der understøtter den SEO du gerne vil lave. Teknisk er det ret stærkt og skaber det bedste udgangspunkt for dit indhold bliver indekseret og rangeret godt på søgemaskiner som Google

Er WordPress svært?

Nej, WordPress er et af de nemmeste systemer på markedet. Vi har kunder i alle aldersgrupper, og de fleste kan bruge systemet uden egentlig hjælp fra os.

Hvad følger med i jeres WordPress løsning?

Der er nogle ting som altid følger med i de wordpress løsninger vi laver. Du får altid en SEO venlig hjemmeside, som er hurtig og uden for mange dikkedarer. Hjemmesiden vil være fri for de ting du ikke behøver, og være udviklet med stor omtanke for både Teknisk SEO og hurtig hjemmeside

Hvordan laver jeg en hjemmeside i WordPress?

Man kan lave en hjemmeside i wordpress på flere måder, men hos Kim Tetzlaff er der altid den samme fremgangsmåde, læs evt. indlægget, sådan laver man en hurtig wordpress hjemmeside – Du kan enten selv gå i gang med at købe webhotel og domæne, samt bruges deres værktøj til at installerer en wordpress løsning på webhotellet. Eller du kan benytte dig af en proffessionel wordpress udvikler som mig, til at udvikle og opsætte en professionel wordpress løsning som ikke har de typiske opstartsfejl.

Er WordPress gratis?

Ja, wordpress er gratis, og man skal ikke betale for at bruge wordpress eller mange af de plugins som findes på markedet. Det du hos Kim Tetzlaff betaler for, er arbejdet/tid der ligger i at skabe en wordpress løsning der kan de ting som du gerne vil have, med den ekspertise og det fokus som vi har for gode hjemmesider.

Hvordan laver man en wordpress hjemmeside?

Der er mange måder at lave en WordPress hjemmeside på, jeg har gennem mit arbejde med hastighedsoptimering og udvikling af hjemmesider, skabt en banebrydende vej til den hurtigste og bedste wordpress hjemmeside på markedet.