Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Wordpress Hjemmeside

Hjemmeside i wordpress, giver dig den bedste start på nettet

Det er ingen hemmelighed at wordpress er et af de mest brugte systemer på markedet. Det er utrolig nemt at have med at gøre og opsætte. Men i virkeligheden er det sværere end som så hvis man også skal gøre det ordentligt, så man ender ud med en SEO venlig og hurtig hjemmeside.

wordpress hjemmeside seovenlig hastighed mobilvenlig

Stor erfaring

Udvikling af hjemmesider siden 1995, gør at vi kan levere stort set alt. Det meste er prøvet uanset om det er det lille visitkort eller den store woocommerce eller medlemsportal.

SEO venlig

Vi sørger for at fundamentet er i orden, så din nye hjemmeside er i tip top stand og fit for fight. Når det kommer til søgemaskiner tæller hver en lille ting, også det tekniske på hjemmesiden.

Hurtig hjemmeside

Vi har massiv erfaring med hastighed på hjemmesider, både i backend og frontend. Når vi udvikler udvikler vi altid med hastigheden for øje. Aldrig en langsom hjemmeside.

WordPress A-Z

Vi udvikler alle aspekter af WordPress hjemmesiden fra tom skal til færdig løsning. Vi tager os også af den løbende vedligehold, så du kan fokusere på din virksomhed og det du er god til.

Professionel WordPress hjemmeside

Vi udvikler wordpress hjemmesider fra ide til færdigt produkt, og yderligere kan vi også varetage det efterfølgende vedligehold og backup af WordPress hjemmesiden. Når vi udvikler wordpress sites, bygger vi altid ud fra nogle specifikke regler som skal overholdes eller så vidt det er muligt overholdes.

Find simpelt wordpress tema hvorpå funktioner og design kan bygges ovenpå

Dette er for at skabe et så simpelt udgangspunkt for wordpress hjemmesiden som muligt allerede fra start. Det er nemmere at bygge ovenpå i stedet for at skulle til at fjerne funktioner fra et tema. Når man finder ud af at de alligevel ikke bruges og tynger hjemmesidens hastighed og SEO venlighed.

Byg så vidt muligt funktioner i temaet, og hvis ikke det kan lade sig gøre, byg det via plugins

Dette er også for at skabe en hurtig hjemmeside, og wordpress hjemmeside der er nemt at vedligeholde og bygge videre på senere. Den hører lidt sammen med første punkt, da det her også handler om at følge reglen – Keep it simple.

Hav altid tankerne på Hastighed og Teknisk SEO

For at skabe de bedste vilkår for vores kunder online med deres nye wordpress hjemmeside, går vi ikke kun op i, vi er eksperter i at både kode, server, design og funktioner spiller når vi ser på både funktionalitet, hastighed og Teknisk SEO. Ikke mange i denne brache ligger inde med denne ekspertise.

Det er 3 simple regler som giver dig den bedste start på nettet. Og opper din synlighed på søgemaskiner og sociale medier og ikke mindst skaber konverteringer.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

En uforpligtende pris på din nye wordpress hjemmeside koster ikke noget. Kontakt os i dag og fortæl om dine ideer. Og du vil få en skarp hjemmeside pris.

Hvorfor WordPress?

Fordele ved WordPress websites

Mulighederne er endeløse og du får en hjemmeside der er nem at have med at gøre.
Og med Kim Tetzlaff ekspertise inden for udvikling, Teknisk SEO og hastighed.
Får du noget nær det bedste udgangspunkt for din nye hjemmeside.

Brugervenligt system

Kan bruges af alle, også dig.

Du får en hjemmeside som er brugervenlig at redigerer og vedligeholde. Du får derfor skabt indhold fordi det er nemt og går ikke død i det

 Teknisk SEO stærkt

Virkelig godt fundament for din videre søgemaskineoptimering

WordPress er ud af boksen meget SEO venligt, og kan blive endnu mere venligt med meget få justeringer

  Nem at videreudvikle

Har du brug for nye funktioner?

Det er nemt at bygge nye funktioner til wordpress, og der er mange udviklere og designere at vælge imellem.

 Mange plugins

Mange muligheder og funktioner

Mange funktioner findes allerede som plugins, eksempelvis er der mulighed for shop, SoMe og meget andet.

 Responsivt design

Udviklet til flere forskellige enheder

WordPress er den tekniske platform hvorpå man bygger tema og funktioner. Langt de fleste temaer er i dag responsive og mobilvenlige.

  Gratis at bruge WordPress

Udviklet til flere forskellige enheder

Ja wordpress er gratis, det koster ikke noget at bruge wordpress, det der koster er udvikling og opsætning af WordPress

.

hurtigere woocommerce
Indlæg om det at optimere hastigheden på en woocommerce webshop

Webshop / Online butik lavet med wordpress?

Påtænker du at lave en webshop der sælger produkter? hvad enten det er fysiske eller virtuelle produkter, så kan wordpress bestemt også bruges til det.

Vi har bygget mange webshop løsninger i fx WooCommerce, både standard og custom made, for at dække specifikke behov. Men har også bygget medlemssystemer, abonnementsløsninger og meget mere.

WordPress kan bruges til mange forskellige løsninger, herunder Woocommerce webshops, medlems sider, Abonnement på produkter, Udlejning, Booking og meget meget mere. Vi har prøvet det meste inden for denne verden, og administrere flere løsninger til hverdag.

Skal du have en Woocommerce webshop?

Få et uforpligtende tilbud med pris på din nye wordpress webshop løsning, eller hvis du måske bare gerne vil have udbygget din nuværende hjemmeside med nye funktioner eller hurtigere tema mm. Det er gratis og uforpligtende at få en pris.

Noget du gerne vil vide om WordPress hjemmesider?

Tænker man wordpress i dag, tænker man også mange muligheder og mange forskellige løsninger. WordPress websites i dag er ikke bare en blog, det er heller ikke bare en hjemmeside, men meget mere end det.

hvad koster en wordpress hjemmeside?

En wordpress hjemmeside koster ca fra 3000kr ex moms og opefter, alt efter hvad hjemmesiden skal kunne. Det kan være du gerne vil have en webshop i form af fx woocommerce, eller måske et medlemssite.

Er Wordpress hjemmesiden responsiv og mobilvenlig?

Ja, Alle de wordpress hjemmesider vi bygger og programmere er responsive og mobilvenlige. WordPress er i sit udgangspunkt responsiv, og de temaer der ofte findes er det også.

Vedligeholder I wordpress hjemmesider?

Ja, vi har mange år på bagen når det kommer til at vedligeholde, videreudvikle og sørge for at vores kunders wordpress websites spiller 100%.

Hvorfor vælge Wordpress?

Der er mange grunde til at vælge wordpress som det CMS man benytter til hjemmesiden. Der er mange muligheder for at udbygge hjemmesidens funktionalitet, uden at det koster kassen, og du bestemmer helt selv hvilke funktioner du gerne vil have. Det er nemt at vedligeholde et wordpress site, og med den indbyggede editor bliver det endnu nemmere at indsætte billeder og tekst lige som du gerne vil.

Er wordpress teknisk seo stærk?

Ja, der findes et utal af plugins som kan hjælpe dig til at lave den praktiske SEO på hjemmesiden. DErnæst de wordpress sites vi udvikler, bliver også bygget ud fra standarder der understøtter den SEO du gerne vil lave. Teknisk er det ret stærkt og skaber det bedste udgangspunkt for dit indhold bliver indekseret og rangeret godt på søgemaskiner som Google

Er WordPress svært?

Nej, WordPress er et af de nemmeste systemer på markedet. Vi har kunder i alle aldersgrupper, og de fleste kan bruge systemet uden egentlig hjælp fra os.

Hvad følger med i jeres WordPress løsning?

Der er nogle ting som altid følger med i de wordpress løsninger vi laver. Du får altid en SEO venlig hjemmeside, som er hurtig og uden for mange dikkedarer. Hjemmesiden vil være fri for de ting du ikke behøver, og være udviklet med stor omtanke for både Teknisk SEO og hurtig hjemmeside

Hvordan laver jeg en hjemmeside i WordPress?

Der er flere måder at lave en wordpress hjemmeside på. Du kan enten selv gå i gang med at købe webhotel og domæne, samt bruges deres værktøj til at installerer en wordpress løsning på webhotellet. Eller du kan benytte dig af en proffessionel som mig, til at udvikle og opsætte en professionel løsning som ikke har de typiske opstartfejl.

Er WordPress gratis?

Ja, wordpress er gratis, og man skal ikke betale for at bruge wordpress eller mange af de plugins som findes på markedet. Det du hos Kim Tetzlaff betaler for, er arbejdet/tid der ligger i at skabe en wordpress løsning der kan de ting som du gerne vil have, med den ekspertise og det fokus som vi har for gode hjemmesider.

australian bodycare.com slide
Udvikling, vedligehold og samarbejde om woocommerce webshop i mere end 4 år

WordPress erfaring

Vores erfaring spænder helt fra den lille blog, til den større WooCommerce shop løsning. Vi har kunder i mange dele af verdenen, og vi har kunder i mange brancher. Har siden 1995 udviklet websites og yderligere siden 2008 udviklet WordPress hjemmesider, gør at vi er i stand til at udvikle og bygge hvad som helst på WordPress systemet.

Udvikling af wordpress plugin

Vi har bygget mange WordPress Plugins gennem tiden. Det er noget der typisk bliver gjort når ny funktionalitet skal laves. Fordelen ved dette er at funktionen bygges ud fra de muligheder du som kunde gerne vil have. Og det betyder hurtigere hjemmesider frem for at finde et plugin der kan mere end hvad man behøver. Vi har lavet alt fra billedkonkurence plugins, til Guides og smårettelser i allerede eksisterende plugins.

madbanditten.dk slide
Samarbejde om vedligehold og udvikling gennen mere end 11 år
wordpress optimering

Hurtigere wordpress hjemmeside

Kim Tetzlaff har gennem mere end 20 år specialiseret sig i hastighed på hjemmesider. Det gør at de løsninger vi leverer altid er bygget med hastighed for øje. Det betyder også at din nye wordpress hjemmeside vil ligge bedre på søgemaskinerne end dine konkurrenter som ikke har lige så hurtige hjemmesider, og dermed får du flere besøgende.

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.