25 års erfaring med hastighed på hjemmesider
Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Privat hjemmeside

Professionel hjemmeside til private

Privat hjemmeside eller private hjemmesider behøver ikke mere være det samme som en amatør hjemmeside. Hjemmesider til private er hos os en professionel hjemmeside med professionelt design og professionelle funktioner. Du får derfor som privat eksakt de samme muligheder som virksomheder.

Det der for os er vigtigt når private skal have en hjemmeside er at de stadig skal afspejle det du som privatkunde gerne vil have og dig som person. her mener vi ikke kun når der tales om design, men også når vi snakker funktioner. Hvorfor skal private ikke have samme muligheder som virksomheder?

Bryllups hjemmesider

En hjemmeside til/om jeres bryllup

Skal I snart holde bryllup, eller tænker I på at blive gift? Så kunne en bryllupshjemmeside måske være noget for jer.

Med en bryllupshjemmeside får I et sted på nettet, hvor I f.eks. kan fremvise bryllupsønsker, have en bryllupsgæstebog, vise billeder fra polterabend, bryllupsbilleder og bryllupsvideoer fra brylluppet og ikke mindst skrive om såvel polterabenderne som brylluppet på hjemmesiden. Så kan jeres familie og venner se, læse og høre om de sjove stunder, som I har haft før, under og efter brylluppet Det er jer og jeres fantasi, der sætter grænserne, for hvad bryllupshjemmesiden skal indeholde.

Kim Tetzlaff ApS har sammensat den perfekte bryllupshjemmeside, hvor I som brudepar kan opdatere jeres familie og venner om sidste nyt samt skrive jeres bryllupsønsker og meget mere. Og samtidig kan I lukke dele af bryllupssiden, så man skal have brugernavn og kodeord for at kunne se og læse på jeres hjemmeside. Det kunne fx være, at I ikke ville have, at andre end familie og venner skulle se jeres bryllupsbilleder og bryllupsvideoer og derfor gerne ville beskytte dem med brugernavn og kodeord, så man skal logge ind på bryllupssiden for at se dem.

Alt dette, og endda en professionel hjemmeside, i et professionelt bryllupsdesign, som passer til jer som personer.

Men det er ikke det eneste, i får på bryllupshjemmesiden, læs videre.

I kan også opdatere bryllupshjemmesiden overalt i verdenen, hvilket betyder, at når I tager på bryllupsrejse, kan I også dér holde familie og venner opdateret, med billeder og andre ting, som I måtte ønske at fortælle.

Ring og hør nærmere om jeres nye bryllupshjemmeside.