Privat hjemmeside – Professionel hjemmeside til private

Hvorfor skal private ikke også have muligheden for en hurtig og professionel hjemmeside? Hos Kim Tetzlaff startede vi med at lave hjemmesider til private, hvad enten det var små visitkort, eller større foto websites.

Privat hjemmeside eller private hjemmesider behøver ikke mere være det samme som en amatør hjemmeside. Hjemmesider til private er hos os en professionel hjemmeside med professionelt design og professionelle funktioner. Du får derfor som privat eksakt de samme muligheder som virksomheder.

privat hjemmeside

Jeg er ekspert i at skabe professionelle hjemmesider til private personer. Med mere end 25 års erfaring inden for udvikling af hjemmesider af forskellige typer og stilarter, er jeg sikker på, at jeg kan opfylde dine behov og forventninger.

En professionel hjemmeside kan være en fantastisk måde at præsentere dig selv eller dine passioner på. Uanset om du har brug for en personlig blog, et online portfolio, en side til din virksomhed eller noget helt fjerde, så er jeg her for at hjælpe dig.

Jeg garanterer et unikt og skræddersyet design, der vil afspejle din personlighed og formål med hjemmesiden. Jeg lægger stor vægt på brugervenlighed og responsivitet, så dine besøgende kan nyde en behagelig og problemfri oplevelse, uanset om de bruger en computer, tablet eller smartphone.

Udover design- og udviklingstjenester kan jeg også hjælpe med SEO-optimering, så din hjemmeside kan opnå en bedre synlighed på søgemaskinerne. Det er vigtigt at blive bemærket blandt mængden, og jeg vil sørge for, at din hjemmeside får den opmærksomhed, den fortjener.

Jeg kan også hjælpe med hosting og vedligeholdelse af din hjemmeside, så du kan fokusere på det, du er bedst til, og lade mig tage mig af tekniske detaljer.

Hvis du er interesseret i at få en professionel hjemmeside til private, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre om dine ideer og hjælpe dig med at realisere dem på bedst mulig vis.

Det der for os er vigtigt når private skal have en hjemmeside er at de stadig skal afspejle det du som privatkunde gerne vil have og dig som person. her mener vi ikke kun når der tales om design, men også når vi snakker funktioner. Hvorfor skal private ikke have samme muligheder som virksomheder?

Bryllups hjemmesider

En hjemmeside til/om jeres bryllup

Skal I snart holde bryllup, eller tænker I på at blive gift? Så kunne en bryllupshjemmeside måske være noget for jer.

Med en bryllupshjemmeside får I et sted på nettet, hvor I f.eks. kan fremvise bryllupsønsker, have en bryllupsgæstebog, vise billeder fra polterabend, bryllupsbilleder og bryllupsvideoer fra brylluppet og ikke mindst skrive om såvel polterabenderne som brylluppet på hjemmesiden. Så kan jeres familie og venner se, læse og høre om de sjove stunder, som I har haft før, under og efter brylluppet Det er jer og jeres fantasi, der sætter grænserne, for hvad bryllupshjemmesiden skal indeholde.

Kim Tetzlaff ApS har sammensat den perfekte bryllupshjemmeside, hvor I som brudepar kan opdatere jeres familie og venner om sidste nyt samt skrive jeres bryllupsønsker og meget mere. Og samtidig kan I lukke dele af bryllupssiden, så man skal have brugernavn og kodeord for at kunne se og læse på jeres hjemmeside. Det kunne fx være, at I ikke ville have, at andre end familie og venner skulle se jeres bryllupsbilleder og bryllupsvideoer og derfor gerne ville beskytte dem med brugernavn og kodeord, så man skal logge ind på bryllupssiden for at se dem.

Alt dette, og endda en professionel hjemmeside, i et professionelt bryllupsdesign, som passer til jer som personer.

Men det er ikke det eneste, i får på bryllupshjemmesiden, læs videre.

I kan også opdatere bryllupshjemmesiden overalt i verdenen, hvilket betyder, at når I tager på bryllupsrejse, kan I også dér holde familie og venner opdateret, med billeder og andre ting, som I måtte ønske at fortælle.

Ring og hør nærmere om jeres nye bryllupshjemmeside.