Kim Tetzlaff Aps

Hjemmesider og optimering siden 1995 – Stor erfaring med udvikling og optimering af hjemmesider både custom og WordPress.
om kim tetzlaff aps

Hvem er Jeg?

Jeg er født 1980, og startede med at udvikle hjemmesider i 1995, har altid synes det var et spændende område, og har også altid synes det var spændende på de langsomme internethastigheder, at kunne optimere det så hjemmesiden kørte så hurtigt som muligt.

Der fandtes ikke nogen uddannelser dengang jeg startede, ej heller kunne man google sig til ret mange løsninger, google fandtes ikke engang 🙂 Så man var nød til at sætte sig ind i kode på den hårde måde for at kunne lave det man nu havde i hovedet. Det betød også at når man lavede noget, så lavede man kun lige det der var brug for, hverken mere eller mindre. Det i sig selv gav hurtigere hjemmesider.

Så kom det dynamiske ind over, databaser, Kodesprog som ASP og PHP mm. Og hjemmesider blev designet mere avancerede, med grafik i designet og meget mere, hvilket betød at brugeren oplevede langsommere hjemmesider. Ikke mindst fordi internethastighederne ikke rigtig fulgte med.

Det fik mig til at tænke i Hastighed, og det var der jeg fik det fokus.

Da Google kom, begyndte jeg at tænke i placeringer og hvad man kan gøre for at få synlighed, jeg har prøvet og testet mange forskellige løsninger for at kunne få højere synlighed og jeg har endda også prøvet at træde over stregen bare for at finde ud af hvor langt man egentlig kan gå i den GRÅ zone, før den bliver sort.

Det er her, ved Google start, at min passion for den Tekniske SEO kom ind i billedet.

Alt i alt, har jeg gennem 25 år, fået mig en bred og alligevel smal viden som de færreste ligger inde med. Jeg tør godt sige, ingen ligger inde med samme erfaring, samme viden, eller samme ekspertise som jeg.

Kim Tetzlaff i punkter

  • Kim Tetzlaff er en erfaren webudvikler med speciale i webdesign og hjemmesideudvikling.
  • Jeg har arbejdet med webudvikling i over 25 år og har stor erfaring med at skabe hjemmesider, der er hurtige, brugervenlige, SEO venlige og sikre.
  • Jeg har specialiseret sig i at optimere hjemmesiders hastighed, så de kan indlæses hurtigt og effektivt.
  • Jeg har udviklet en række værktøjer og teknikker, der kan hjælpe med at forbedre hjemmesidens hastighed og ydeevne.
  • Kim har også stor erfaring med at optimere hjemmesider til søgemaskiner, så de kan opnå højere placeringer i søgeresultaterne.
Udtalelser

Dette siger folk om Kim Tetzlaff

Se herunder udvalgte udtalelser om mig Kim Tetzlaff.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Kim Tetzlaff til mange opgaver vedrørende teknisk hastighedsoptimering af hjemmesider. Kim har løst opgaverne til perfektionisme og på et fagligt meget højt niveau.

Kim Tetzlaff er efter min vurdering, en af de absolut bedste i landet inden for hastighedsoptimering af websites. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Kim Tetzlaff, og jeg vil ikke tøve med at benytte Kim igen, når et site virkelig skal fintunes.
John Nielsen
Nielco IT
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kim Tetzlaff har har optimeret min hjemmeside trylleskolen.dk så den blev omkring 9 sekunder hurtigere. Jeg er meget imponeret.

Det er en meget omfattende community-side med mange plugins, WP og BuddyPress og Kim løste opgaven perfekt.

Jeg har sjældent følt mig så tryg i hænderne på en programmør. Kim kan virkelig sit kram og meget mere. Han anbefales til alle som ikke lader sig nøje og har brug for en ekspert.
Peter Jakobsen
Trylleskolen.dk
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Har gennem flere år arbejdet sammen med Kim om mange forskellige løsninger. Kim ved utrolig meget om de forskellige teknologier og metoder, der udgør et stabilt og godt website.

Han har altid en løsning uanset hvad jeg beder om og hans viden omkring SEO er uovertruffen.
Jeg anbefaler varmt Kim Tetzlaff.
creatic.design ApS
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kim T. hjalp mig med de finere detaljer i hastighedsoptimering på en WordPress side. Et bund professionelt stykke arbejde, med det resultat at den aktuelle hjemmeside normalt loader mere end to sekunder hurtigere. Og mange sekunder hurtigere end konkurrenterne.

Jeg har flere hjemmesider i støbeskeen, og når de når dertil hvor de lige skal bruge det sidste tweak, så får Tetzlaff tjansen igen. Det er den største anbefaling man kan få – returning customers!
Helle Larsen

Kontakt Kim Tetzlaff I dag