Størst erfaring i DK, 25 år med hastighedsoptimering
Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Linkbuilding

Links til og fra din hjemmeside er essentielt for en god optimering og gode placeringer på nettet

Uden links til din hjemmeside, vil den få en langsom indeksering, samt dårligere placeringer end hvis du havde links til din hjemmeside.

Hos Kim Tetzlaff ApS kan du få linkbuilding og hjælp til at skabe bedre placeringer og ikke mindst få en god linkprofil.

Hvad er Linkbuilding?

Synonymer: linkbuilding, linkudbygning, linkopbygning, links

Linkbuilding er kort sagt det at skaffe flere links til og fra et website/hjemmeside.

Links til og fra din hjemmeside er nok en af de vigtigste faktorer, når vi snakker SEO. Det er ikke fordi man ikke kan optimerer sin hjemmeside uden, men links til og fra din hjemmeside løfter din søgemaskineoptimering til et noget højere niveau.

Google ser links til ens hjemmeside, som at andre hjemmesideejere kan li det du tilbyder på din hjemmeside. Man kan på sin vis sige at andre hjemmesideejere stemmer på din hjemmeside, som at være en hjemmeside andre brugere skulle tage et kig på. Så jo flere stemmer din hjemmeside får, jo højere betydning har din hjemmeside for andre, og det er noget Google godt kan li.

Så det siger lidt sig selv at det er en vigtig faktor når man skal få sin hjemmeside til tops.

Hvad er Linkpopularitet?

Synonymer: Link popularitet, populært link, bliv populær via link

Linkpopularitet er hurtigt fortalt det at en side bliver populær fordi andre linker til den. Jo flere der linker til din hjemmeside jo mere populær bliver din hjemmeside. Jo højere rang den side der linker har, jo bedre er det for din egen hjemmeside, man kan sige at, mænger din hjemmeside sig med andre populære sider, jo mere populær bliver din hjemmeside.

Dette kan også ske via det der hedder linkbuilding, som er noget du eller andre du har bestilt til opgaven, gør aktivt for at skabe links til hjemmesiden, det kan du læse mere om her.

Hvordan linkbuilder man så?

Jo, det er egentlig ikke så svært, men det er noget som kræver tid og kræfter. Der findes mange metoder til at opbygge links, og en af dem og den vigtigste er selvfølgelig det at skabe godt indhold på din hjemmeside som folk automatisk vil linke til, det er det vi kalder for naturlig linkbuilding og det er helt sikkert det der har den største værdi for din hjemmeside.

og så er der selvfølgelig link kataloger, hvor man kan tilføje et link til sin hjemmeside rimelig nemt, og der findes et utal af linkkataloger på nettet både danske og udenlandske. Det er dog ikke det eneste man kan og skal gøre da de fleste linkkataloger ikke har den værdi som de førhen havde.

Du kan også spørge relevante hjemmesideejere om de ikke gerne vil bytte links, Den er meget nem da det i de fleste tilfælde bare er at finde de relevante hjemmesider, og sende dem en mail. De fleste vil gerne linke da det også gavner dem at du linker til dem. men der er mange andre ting man også kan gøre.

Du skal være aktiv på nettet så at sige, blandt andet:

  • deltag i fora
  • På sociale medier
  • skriv kommentarer i relevante blogs
  • RSS feeds
  • lave indlæg og indhold som folk automatisk vil linke til
  • Link til andres hjemmesider
  • Pressemeddelelser til nettet

I grunden betyder det at kan då få presset et link ind på en andens hjemmeside (uden at spamme, hacke og lign.), så skal du gøre det. Og det samme med links fra din hjemmeside til andre. Mener du fx at det emne du skriver om kan uddybes mere på en anden hjemmeside, så link til den hjemmeside, det har nemlig også en effekt på din hjemmeside at du linker til andre relevante hjemmesider.

Som du nok kan se er der meget man kan gøre. Så det er bare om at komme i gang, hvis man vil have en god chance på søgemaskinerne.

Vær dog opmærksom på at linkbuilding i dag er lidt sværere end for bare 2 år siden, dette er fordi Google hele tiden opdatere deres algoritmer og opdatere i det hele taget. Fx har de lavet noget man kalder pinguine update, som netop ser på hvordan ens linkprofil er, hvor man får links fra, om de ser spammy ud og meget mere. så prøv så vidt det er muligt at få links fra gode kvalitets sider, men fokuser ikke kun på det, da det kan se unaturligt ud at man kun får links fra kvalitetssider.

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.