Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Hacket WordPress?

– Sikker hjemmeside i dag

WordPress er et af de mest brugte systemer i verden, og derfor er det naturligt at hackere konstant prøver at komme ind i dette system. Måske du har prøvet det før, eller også er du bare i tvivl om din side er sikker nok til at ligge på nettet.

Du skal ikke være bekymret, hvad enten du er hacket eller endnu ikke er blevet det, er der altid noget man kan gøre. Både for at fjerne det spam og de huller en hacker typisk laver i din wordpress når de er kommet ind. Men også for at sikre hjemmesiden så den i fremtiden er betydeligt sværere at hacke sig ind i.

hacked website

Hvorfor bliver man hacket?

Det er svært at vide hvorfor man bliver hacket, men i langt de fleste tilfælde, er det for at hackeren kan tjene penge. Det kan enten være ved at præsenterer en reklame kun for mobilbrugere, det kan også være at omdirigere brugeren til en reklameside. Og yderligere kan det også være for at benytte sig af den indbyggede mail. Alt sammen ligge i enden som jeg vil betegne som drengestreger.

Identificer

Vi starter ud med at identificere og konstaterer at siden er blevet hacket. Dette gør vi gennem både manuel og digital gennemgang af hjemmesiden. Her vil vi også få et snus om hvor der er huller.

Find huller

Vi afsøger alle filer som ligger på serveren, samt data for at finde yderligere huller og indgange for hackeren. Det gælder også filer som ligger uden for det websystem som du måtte bruge.

Fjern og luk

Via manuelle og digitale værktøjer vil vi fjerne hvert et hul og hver en fil som er inficeret. Filer som er nødvendige for hjemmesiden vil blive renset for kode som ikke bør være der.

Opdater og backup

Vi tager backup før og efter rensning og opdaterer wordpress, plugins og tema til nyeste version. Dette er en yderst manuel handling for at sikre at der ikke er noget online, der kan ændre på disse opdateringer når det bliver opdateret.

[thrive_2step id=’5743′]Bestil[/thrive_2step]

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.