Bedste hastighedsoptimering de sidste 25 år
Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Følg med på SEO fronten

SEO har aldrig været nemmere at lære

Sidder du som så mange andre med en hjemmeside, du ved lidt om SEO eller måske ikke noget om det. Hvor skal du starte og slutte, hvad skal du tage højde for og hvad for noget SEO skal du egentlig gå i gang med. Her er mit juletip til dig når det kommer til netop det spørgsmål.

seo lex start din seo her

Når man skal i gang med SEO kan det være svært at vide hvor man skal starte og hvad der er vigtigt og ikke helt så vigtigt. Hvad angår SEO har jeg selv været med i mange år, men jeg tyr alligevel til dette tip hver gang jeg lige skal have frisket op hvad der rør sig i SEO vandene.

Thomas Rosenstand har skrevet en udmærket bog, som fungerer godt både til dem der vil starte og dem som har været der mange år. Den hedder SEO LEX, Den er lige udkommet i en 21 udgave, som står for det år vi lander i lige om lidt. Bogen er på næsten 500 sider og dækker stort set alle områder af det at optimerer sin hjemmesides synlighed både internt og eksternt.

Så tag et kig på den, jeg selv sidder også også læser den nye udgave allerede i dag, og det burde du også gøre.

Årets julekalender

kim tetzlaff

Om forfatteren

Se mere Kim Tetzlaff

Jeg har siden 1995 arbejdet med og haft stor fokus på Teknisk SEO og hastighed på hjemmesider. Jeg er programmør, nørd og stolt af det. Jeg bygger hjemmesider, hastighedsoptimere, ser på det SEO tekniske og det er mere end 25 års erfaring der ligger bag – Du er i gode hænder når jeg laver noget for dig 🙂

Måske du også vil læse disse indlæg

Ja, jeg har også skrevet andre indlæg som måske kunne have din interesse

Døde links / Broken link / dødt link / 404 / 410

Hvad er broken links?

Døde links / Broken links Hvad er døde links egentlig? og hvad kan du gøre ved døde links? Det og meget mere giver jeg dig svaret på her, i et kort indlæg om lige netop døde links/broken links Synonymer: broken … Læs mere

hvad er en besoegende

Hvad er en besøgende?

Synonymer: besøgende, besøg, visitors Et besøg eller en besøgende er det antal der angiver hvor mange mennesker eller personer som besøger et website. Besøgende er ikke det samme som unikke besøgende, hvilket også vil sige at besøger du en hjemmeside … Læs mere

website

W3 Total Cache (W3TC) VS WP Super Cache VS Quick Cache

Der er megen snak om, hvilket cachingplugin til WordPress, der er det bedste. Jeg er gået ud fra teori, logik og viden om, hvordan man bør gøre det, og W3TC gør det på den bedste måde i teorien. Men er det nu også det bedste i test?

Skriv en kommentar

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.