Bedste hastighedsoptimering de sidste 25 år
Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Hvad er konverteringoptimering?

hvad er konverteringsoptimering

Synonymer: konverteringsoptimering, optimering af konvertering, konvertering, bruger til kunde, call to action

Konverteringsoptimering er det at man optimerer en hjemmeside til at flest mulig besøgende bliver konverteret til kunder, eller det at udføre en bestemt handling.

Konverteringsoptimering og SEO

Når man udfører søgemaskineoptimering er konverteringsoptimering også i baghovedet på de rigtige SEO eksperter, mens det hos rigtig mange SEO folk ikke er noget de tænker over.

Grunden til det er vigtigt at tænke på konverteringsoptimering når man søgemaskineoptimerer, er fordi der ikke er noget ved at få en masse brugere hvis det fx er de forkerte brugere der kommer ind på hjemmesiden. Forkerte brugere har det med at forsvinde igen uden at have udført den handling som man som hjemmesideejer gerne ville have brugeren skulle udføre. Hvilket fx kan være et køb af et produkt, det at tage kontakt eller noget helt tredje.

Webdesign der konverterer

Tit er det sådan at det er nødvendigt at lave nogle ændringer i webdesignet fx i form af andet layout, call to action elementer som fx knapper, eller selv tekstændringer altså andre formuleringer eller ord, kan også konvertere bedre.

Konverteringsoptimering og hastighed

Hastighed og konvertering går hånd i hånd. Det siger også lidt sig selv at hvis man som bruger besøger en side der er langsom, så vil der være en noget større risiko for at konverteringen bliver dårlig. Men har man derimod et website som er hurtigt, vil konverteringen være langt højere.

kim tetzlaff

Om forfatteren

Se mere Kim Tetzlaff

Jeg har siden 1995 arbejdet med og haft stor fokus på Teknisk SEO og hastighed på hjemmesider. Jeg er programmør, nørd og stolt af det. Jeg bygger hjemmesider, hastighedsoptimere, ser på det SEO tekniske og det er mere end 25 års erfaring der ligger bag – Du er i gode hænder når jeg laver noget for dig 🙂

Måske du også vil læse disse indlæg

Ja, jeg har også skrevet andre indlæg som måske kunne have din interesse

hvad er et domaene

Hvad er et domæne?

Synonymer for domæne: Domain, Domænenavn, web adresse, www domæne, hjemmeside domæne, hjemmesidenavn Et domænenavn er et unikt navn som hjemmesiden har, det består af et navn+TLD, Top Level domain, som er eksempelvis .dk, .com, .nu osv. På denne hjemmeside er det … Læs mere

4 dec caching

Caching gør hjemmesiden hurtigere

For at gøre det nemt Der er ingen grund til at jeg på ny skriver en masse om caching, og hvorfor det er vigtigt. Jeg har i stedet samlet en række indlæg der beskriver netop caching, hvorfor det er vigtigt. … Læs mere

htaccess indflydelse performance

Htaccess indflydelse på performance

De fleste hjemmesider i dag benytter sig af htaccess filer, hvilket der på sin vis ikke er noget i vejen for, så længe man holder det på et minimum og kun bruger det til at løse de specifikke ting, som man ikke kan løse på andre måder.

Skriv en kommentar

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.