Hastighedsoptimering af Magento

Tonerland udtaler sig her om Magento og deres måde at få optimeret hjemmesiden

Det kan for nogen være svært at vælge løsning, hvad man skal gøre og ikke gøre. Her har Tonerland lavet en udtalelse om hastighedsoptimering på en Magento Webshop. Kim Tetzlaff ApS har gennem længere årrække samarbejdet med Tonerland om at få deres shop i tip top stand. I de fleste tilfælde lærer tonerland selv hvad de skal gøre.

tonerland

Tonerland.dk har gennem de sidste 10 år kørt på en Magento løsning, først på en Magento 1 platform og nu på Magento 2. Valget af Magento var enkelt for Tonerland, da Magento er en af de mest udbredte shopsystemer i verden og kan tilpasses efter deres behov.

Det var et vigtigt krav, da printerpatroner skal tilføjes forskellige printere og være nemt for kunden, at finde de rigtige printerpatroner. Det kan Magento.

I vores søgning på webshop-platform fandt vi også andre muligheder, nogle af dem kunne bare ikke rettes til, så de passede præcis til vores krav. Derfor blev det Magento, et valg vi ikke har fortrudt.

Magento hastigheden

Hos Tonerland så vi fra starten af, at hastigheden på standard Magento var fin nok, men da vi byggede diverse moduler på og fik det hele opsat, var der behov for at få lavet noget hastighedsoptimering på siden.

Vi gik på jagt efter en som kunne hjælpe os i den rigtige retning. Vi søgte efter en samarbejdspartner, som ville arbejde i vores interesse og ønsker. Vi var omkring flere muligheder af samarbejdspartner til optimering.

Valget faldt på Kim Tetzlaff.

Vi valget Kim pga. anbefalinger fra to samarbejdspartner og hans lange erfaring med hastighedsoptimering.

Tonerland.dk – opdateres jævnligt 

Gennem de sidste 10 år har Kim været med på sidelinien hos tonerland.dk. Hans opgaver har været meget forskellige alt efter vores behov.

Da vi flyttet vores Magento shop fra version 1 til Magento 2 var Kim på fra start og fik shoppen til at køre med en god hastighed. Selve hastighedsoptimeringen stopper aldrig, da der kommer opdateringer og større krav til bedre hastighed.

Derfor er Kim hele tiden på opgaven omkring at følge hastigheden. Vi modtager så forslag til optimering, hvor vores fokus er de lavthængende frugter. Dvs. de opgaver der er hurtige og lette at rette, laves først og derefter tager vi de lidt større opgaver.

Ved nogle af de større opgaver laver Kim arbejdet, mens de små og hurtige opgaver klare vi selv efter vejledning fra Kim.

Tonerland.dk en hurtig Magento shop.

I dag er Tonerland.dk en hurtig Magento webshop, men vi bliver aldrig tilfreds og det skal vi aldrig blive.

Vi vil altid arbejde med hastigheden af shoppen.

Vi synes, at tonerland.dk er et godt eksempel på, hvad Magento kan, når det bruges rigtigt. Hvis du leder efter en Magento baseret hjemmeside, der loader hurtigt og er fyldt med funktioner, er tonerland.dk bestemt værd at tjekke ud.

Vi vil altid anbefale Kim Tetzlaff til hastighedsoptimering. Har man et spørgsmål, så svare han hurtigt på mail med et svar eller at han følger op på spørgsmålet og vender tilbage med et svar. Da alle spørgsmål fra os ikke bare er et Ja eller Nej spørgsmål.

Tit omhandler vores spørgsmål noget teknisk eller noget hvor man skal lave nogle test på tonerland.dk for at få et svar på vores spørgsmål. Det laver han hurtigt og vender tilbage.

Et kæmpe plus er at han er godt til at skrive det på et sprog som man forstår, selv om det er meget teknisk. Tilføjet med billede og grafer, så man forstår det hele.

Vi vil anbefale alle andre at tage fat i Kim Tetzlaff hvis du skal have lavet hastighedsoptimering på din hjemmeside.

kim tetzlaff

Om forfatteren

Se mere Kim Tetzlaff

Jeg har siden 1995 arbejdet med og haft stor fokus på Teknisk SEO og hastighed på hjemmesider. Jeg er programmør, nørd og stolt af det. Jeg bygger hjemmesider, hastighedsoptimere, ser på det SEO tekniske og det er mere end 25 års erfaring der ligger bag – Du er i gode hænder når jeg laver noget for dig 🙂

Skriv en kommentar

Måske du også vil læse disse indlæg

Ja, jeg har også skrevet andre indlæg som måske kunne have din interesse