Websystem til din ejendom – Arcomus ejendommens kommunikation

Jeg har programmeret et administrationssystem til ejendomme som gør kommunikationen nemmere og billigere på alle leder og kanter. Det er fx nemmere for beboeren at fortælle om fejl og mangler uanset tid på døgnet. Fx hvis en pære er gået eller endnu værre hvis varmen er røget sig en tur. Det er samtidig også nemt for viceværten at svare beboeren og fortælle om og hvornår fejlen bliver rettet.
arcomus websystem til ejendomme

Men det er ikke det eneste – Læs mere her på siden,
eller gå til Arcomus hjemmeside

Er du bestyrelsesmedlem?

For bestyrelsen, er det i hovedtræk blevet betydeligt nemmere at varetage denne post. Man skal ikke mere gå fra dør til dør, eller opgang til opgang. For at informere om forskellige tiltag overfor beboerne.

Er du beboer?

For beboeren er det nemt at  melde fejl til blandt andet viceværten og modtage informationer såsom huskebeskeder fra bestyrelsen, eller måske viceværten om lukket vand.

Er du vicevært?

Som vicevært, er det nemt at se og besvare indrapportering af fejl, og yderligere er det nemt at underrette beboerne om eventuelle akutte skader.

Er du administrator?

Som administrator, er det nemt at kommunikere med bestyrelsen, beboerne og viceværten. Modtage og se bilag, diskuterer projekter mm.

Et eksempel på bestyrelsessiden

Her kan bestyrelsen få et overblik over nye tickets, forumindlæg, dokumenter etc. Som vedrøre dem, eller de har interesse i at vide noget om. Det er kun Tickets der er til bestyrelsen som der kan ses her. Det er nemt og hurtigt for bestyrelsesmedlemmet at svare på en eventuel ticket, og det kan også lade sig gøre via mobilen hvis man ønsker dette.

bestyrelsen
Det er ikke svært at se at systemet er bygget op på den mest hensigtsmæssige måde, sådan at alle kan følge med uden at være IT kyndige, og ydermere uden at der skal skrives, hakkes af, vælges og meget andet. Der sker rigtig meget bag kulissen, for at gøre det så simpelt som muligt for en bruger, hvad enten det er bestyrelse, vicevært, beboer eller administrator.

Et eksempel på forumsiden

Her kan beboere, bestyrelsen, viceværten og administrator. Diskuterer forskellige emner. Det kan være alt fra Beboeren der har et spørgsmål om hvordan andre gør noget. Til hvordan gården skal udsmykkes til den næste havefest.

forum
Det er nemt at finde rundt i, enten via oversigten som viser de nyeste emner. Men også via en kategorimenu i højre side. Alle kategorier kan samtidig tildeles roller, sådan at man fx kunne lave en kategori kun til Festudvalget. Eller måske kun til bestyrelsen og viceværterne.

Funktioner du blandt andet finder i
Websystemet til din ejendom

SMS & Email udsending

Når noget er vigtigt, eller bare lige kræver hurtig information til beboeren. Så kan man via systemet sende SMS eller mail direkte til beboeren. Beboeren vælger selv om de vil modtage SMS eller mail, eller begge dele.

Det er også muligt at sende ud til en eller flere opgange på en gang, ligesom det er muligt at sende ud til kun højre eller venstre side af en opgang på en gang. Hvilket er godt hvis der fx skal lukkes for vandet på en streng.

Hurtig advisering ved fejl og mangler

Det er nemt for beboeren for så vel bestyrelsen, at melde fejl til viceværten, som skal tage sig af denne fejl. Man logger bare ind, opretter en såkaldt Ticket, og beskriver fejlen, og eventuelt vedhæfter et billede. Så modtager Viceværten en mail og/eller en SMS herom.

Viceværten kan så, på farten, eller når han står ved skaden. Melde tilbage til beboeren at fejlen enten er rettet, den bliver arbejdet på, eller hvad han nu gerne vil informere beboeren om.

Dokument/bilag og godkendelse

Opload dokumenter, billeder og andre filer, til arkivering. Det kan fx være referater, tilbud, budgetter og andre informationer som i gerne vil gemme på.

Opload dokumenter og bilag til ejendoms systemet for godkendelse af 3 part. Det kan fx være at i som bestyrelse lige skal have administrators eller en revisors godkendelse.

Forum og opslagstavle

Diskuter med, sælg til og adviser andre beboere gennem et intuitivt design og layout. Du kan fx som beboer fortælle på opslagstavlen at du nok kommer til at støje da du skal holde fest.

Eller du kan via forummet være med i diskussionen om hvilke nye planter eller om der skal være en havegrill. Vær med og gør en forskel for dig om dine naboer.

kim tetzlaff

Om forfatteren

Se mere Kim Tetzlaff

Jeg har siden 1995 arbejdet med og haft stor fokus på Teknisk SEO og hastighed på hjemmesider. Jeg er programmør, nørd og stolt af det. Jeg bygger hjemmesider, hastighedsoptimere, ser på det SEO tekniske og det er mere end 25 års erfaring der ligger bag – Du er i gode hænder når jeg laver noget for dig 🙂

Skriv en kommentar

Kategorier og tags på dette indlæg

,

Måske du også vil læse disse indlæg

Ja, jeg har også skrevet andre indlæg som måske kunne have din interesse