Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Wordpress Hjemmeside

Hjemmeside i wordpress, giver dig den bedste start på nettet

Det er ingen hemmelighed at wordpress er et af de mest brugte systemer på markedet. Det er utrolig nemt at have med at gøre og opsætte. Men i virkeligheden er det sværere end som så hvis man også skal gøre det ordentligt, så man ender ud med en SEO venlig og hurtig hjemmeside.

 Wordpress Erfaring

Vi har været med på WordPress bølgen i mange år. Og har derfor også prøvet det meste

Plugin Udvikling

Vi kan udbygge din wordpress hjemmeside med special byggede wordpress plugins

 Hurtig hjemmeside

Vi har massiv erfaring med hastighed på hjemmesider, både i backend og frontend

 Wordpress A-Z

Vi udvikler alle aspekter af WordPress hjemmesiden fra tom skal til færdig løsning.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Et uforpligtende tilbud på din nye wordpress hjemmeside koster ikke noget. Kontakt os i dag og fortæl om dine ideer og funktioner.

Fordele ved at vælge en wordpress hjemmeside

Brugervenligt system

Du får en hjemmeside som er brugervenlig at redigerer og vedligeholde. Du får derfor skabt indhold fordi det er nemt og går ikke død i det

Mange plugins

Mange funktioner findes allerede som plugins, eksempelvis er der mulighed for shop, SoMe og meget andet.

Teknisk SEO stærkt

WordPress er ud af boksen meget SEO venligt, og kan blive endnu mere venligt med meget få justeringer

Responsivt design

WordPress er den tekniske platform hvorpå man bygger tema og funktioner. Langt de fleste temaer er i dag responsive og mobilvenlige

Nem at videreudvikle

Det er nemt at bygge nye funktioner til wordpress, og der er mange udviklere og designere at vælge imellem.

Gratis at bruge WordPress

Ja wordpress er gratis, det koster ikke noget at bruge wordpress, det der koster er udvikling og opsætning af WordPress

WordPress erfaring

Vores erfaring spænder helt fra den lille blog, til den større shopløsning. Vi har kunder i mange dele af verdenen, og vi har kunder i mange brancher. Med mere end 23 år som programmør og yderligere mere end 10 år med WordPress hjemmesider, gør at vi er i stand til at udvikle og bygge hvad som helst på wordpress systemet.

australian bodycare.com slide
madbanditten.dk slide
esmark slide
wordpress plugins

Udvikling WordPress plugins

Vi har bygget mange WordPress Plugins gennem tiden. Det er noget der typisk bliver gjort når ny funktionalitet skal laves. Fordelen ved dette er at funktionen bygges ud fra de muligheder du som kunde gerne vil have. Og det betyder hurtigere hjemmesider frem for at finde et plugin der kan mere end hvad man behøver. Vi har lavet alt fra billedkonkurence plugins, til Guides og smårettelser i allerede eksisterende plugins.

Hurtigere hjemmesider

Kim Tetzlaff har gennem mere end 20 år specialiseret sig i hastighed på hjemmesider. Det gør at de løsninger vi leverer altid er bygget med hastighed for øje. Det betyder også at din nye wordpress hjemmeside vil ligge bedre på søgemaskinerne end dine konkurrenter som ikke har lige så hurtige hjemmesider, og dermed får du flere besøgende.

wordpress optimering

WordPress fra A-Z

Vi udvikler wordpress hjemmesider fra ide til færdigt produkt, og yderligere kan vi også varetage det efterfølgende vedligehold og backup af WordPress hjemmesiden. Når vi bygger wordpress hjemmesider, bygger vi altid ud fra nogle specifikke regler som skal overholdes eller så vidt det er muligt overholdes.

Find simpelt wordpress tema hvorpå funktioner og design kan bygges ovenpå

Dette er for at skabe et så simpelt udgangspunkt for wordpress hjemmesiden som muligt allerede fra start. Det er nemmere at bygge ovenpå i stedet for at skulle til at fjerne funktioner fra et tema. Når man finder ud af at de alligevel ikke bruges og tynger hjemmesidens hastighed og SEO venlighed.

Byg så vidt muligt funktioner i temaet, og hvis ikke det kan lade sig gøre, byg det via plugins

Dette er også for at skabe en hurtig hjemmeside, og wordpress hjemmeside der er nemt at vedligeholde og bygge videre på senere. Den hører lidt sammen med første punkt, da det her også handler om at følge reglen – Keep it simple.

Hav altid tankerne på Hastighed og Teknisk SEO

For at skabe de bedste vilkår for vores kunder online med deres nye wordpress hjemmeside, går vi ikke kun op i, vi er eksperter i at både kode, server, design og funktioner spiller når vi ser på både funktionalitet, hastighed og Teknisk SEO. Ikke mange i denne brache ligger inde med denne ekspertise.

Det er 3 simple regler som giver dig den bedste start på nettet. Og opper din synlighed på søgemaskiner og sociale medier og ikke mindst skaber konverteringer.

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.