Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Webudvikling & programmering

Wordpress, Drupal, Custom etc.

Hvad enten du sidder med en hjemmeside som er bygget på WordPress, drupal eller måske endda en custom bygget hjemmeside.
Så vil jeg med mine mere end 20 års erfaring kunne udvikle lige netop det du ønsker.

webudvikling programmering

Hurtige hjemmesider

Alt vi udvikler, udvikles med øje for at det også skal være hurtigt. Jo hurtigere jo bedre for din omsætning.

WordPress

Webshops, medlemssider, blogs, affiliatesider, firmahjemmeside og meget mere. Vi har udviklet det meste.

Custom udvikling

siden 1995 har vi udviklet hjemmesider og online systemer. Både fra bunden men også i open source systemer.

Teknisk SEO

Altid udvikling med SEO i tankerne. Selv før wordpress, udviklede vi sådan. Altid teknisk stærkt fundament.

Hurtige webløsninger

Hurtige webløsninger

Hastighedsoptimering

Jeg udvikler altid med hastigheden i højsæde, da hastighed både er vigtig for
konvertering og SEO

SEO venlig

Teknisk optimeret

Udvikling sker med tanke på søgemaskiner som Google – God teknisk løsning
= højere synlighed

Lige til dig

Udvikling fra A-Z

Hvis du brug for at få udviklet specialløsninger, plugins, moduler eller andet fra bunden. Kan jeg udvikle netop det til dig

 

CMS – Dansk Content Management System

Professionel hjemmeside med omtanke for søgemaskiner

Hos Kim-tetzlaff.dk har vi erfaringen der skal til for at udvikle din nye hjemmeside, denne erfaring har vi fået fordi vi gennem mere end 10 år har udviklet vores egen CMS løsning, og deraf fået viden og know how til at kunne udvikle en hjemmeside i de fleste CMS systemer som findes på markedet. Det vil sige at hvad enten du skal bruge en WordPress, drupal eller custom CMS løsning, så kan vi levere.

Fælles for alle vore løsninger er at det er søgemaskinevenlige løsninger, hvilket betyder at vi sørger for at hjemmesiden er top tunet og klar til den verden som hjemmesiden jo kommer ud i, nemlig nettet. Vi har flere muligheder for dig som gerne vil have en hjemmeside, hvilket vil sige at vi vurdere den enkelte sag, og finder den helt rette løsning til netop din opgave.

 

Ring i dag på 38609918

eller skriv på kim@kim-tetzlaff.dk

Ring og lad os tage en uforpligtende snak om din løsning og hvad du har af tanker. Jeg vil sidde klar og besvare alle spørgsmål du måtte have.

Uanset platform

Uanset om det er WordPress, Drupal, Custom eller noget helt fjerde, så vil vi kunne varetage at bygge en løsning for dig. Så længe løsningen er basseret på PHP og MySQL, så vil vi kunne bygge og vedligeholde din nye hjemmeside. Dette er fordi vi siden 1995 har udviklet og vedligeholdt hjemmesider, og vi har endda også programmeret vores egen løsning gennem mere end 15 år, hvilket har givet os den erfaring der skal til.

WordPress hjemmeside

En wordpress hjemmeside kan bruges i langt de fleste tilfælde, da det er et forholdsvist stort og skallerbart system som dækker de flestes behov. WordPress systemet er bygget til primært at være et blogsystem, men kan i den grad også fungerer som et helt normalt CMS. Det er nemt at vedligeholde både sider, blog og andet indhold, og yderligere det at optimere sin hjemmeside bliver også til en leg med diverse plugins og små finurligheder.

En WordPress hjemmeside er et godt valg i de fleste tilfælde, hvad enten der er tale om en privat hjemmeside, firmaside, webshop, blog eller community site.

Drupal hjemmeside

Drupal er ligesom WordPress et stort og skallerbart CMS der kan dække manges behov, ligesom med WordPress startede Drupals udvikling også med at være en blog, men til forskel fra WordPress, er drupal gået over til CMS som det primære og blog som det sekundære. Drupal sites kan typisk håndtere rigtig mange sider, og er bygget netop til dette, så skal du fx have et nyhedssite som fx tv2 mf. Er drupal et godt valg.

Drupal en lidt mere teknisk løsning, dermed ikke sagt at den er teknisk at vedligeholde, men den er ikke helt så out of the box som mange andre systemer, hvilket vil sige, når den skal bygges skal man typisk lave noget mere end ved andre CMS løsninger.

Custom hjemmeside

Har du en ide til et specifikt system der skal bygges, kan vi også klare denne opgave da vi siden 1995 har udviklet mange forskellige hjemmesider, extranet, communities, kommunikationssystemer, cms og shopløsninger og meget mere. Så kom med din ide og vi skal komme med et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Af custom hjemmeside løsninger kan vi blandt andet nævne Arcomus.com som udbyder et system til ejendomme, dette system har jeg (Kim Tetzlaff) udviklet og vedligeholdt gennem længere tid. Det er kort fortalt et kommunikationssystem med forum, tickets, mobil kommunikation og meget mere.

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.