Tilbud på hastighedsoptimering

Er du klar til alle efterårets og vinterens mærkedage? Halloween, Black Friday, jul, nytår etc.

Der er ikke noget værre end en hjemmeside der ikke spiller, en hjemmeside der går ned når der virkelig er mulighed for at tjene nogle penge. Ofte er skylden at hjemmesiden er for langsom og belaster serveren for meget.

tilbudt hastighedsoptimering

Men det kan en omgang hastighedsoptimering rette op på.

Hastighedsoptimering gør så hjemmesiden kan tåle flere besøgende uden at gå ned, det gør også at de besøgende der er på hjemmesiden, får en betydeligt bedre oplevelse fordi hjemmesiden køre hurtigt hele vejen til bestilling er lagt. Det betyder, flere salg kommer i hus.

Men ud over det har hastighedsoptimering også en positiv indflydelse på dine placeringer på Google. Derfor kommer tilbuddet nu, da Google lige skal registrere at din side køre hurtigere end dine konkurrenter. Før effekten kan ses. Du vil dog allerede fra dag et, give dine besøgende den bedste oplevelse på din hjemmeside, hvilket har en indirekte effekt, også på Google.

Også din hjemmeside kan blive hurtig

Så kom i gang allerede nu, og få et hurtigere site
Så din hjemmeside ikke går ned.

Har lavet nogle forskellige pakker og løsningsmodeller som du kan læse mere om herunder.

Den lille

Den lille optimering

Er for dig som har en informations hjemmeside eller en blog som skal optimeres på. Det kræver ikke så meget i de fleste tilfælde at få optimeret denne type hjemmeside. Det kan også være et affiliate site. Dog kan der være tilfælde hvor temaet der er brugt er alt for stort, eller hvor der bliver brugt så mange plugins at der kræves en dybere optimering eller et nyt tema, for at kunne komme helt til bunds.

Men i denne pakke får du:

 • Opsætning af WP rocket
 • WP rocket i 6 måneder gratis (derefter skal du købe din egen version)
 • Vurdering/Rapport af yderligere tiltag som bør blive gjort
 • En hjemmeside der er omkring 30-50% hurtigere end før (for nogle hjemmesider mere)

Normalpris: 1000,- ex moms
Tilbudspris: 500,- ex moms

Den dybe optimering

Den dybere optimering

Denne løsning er til dig der har et større behov for optimering af hjemmesiden. Kort sagt, vil nå længere ned i hastighed end et plugin kan tilbyde. Alle får gavn af den lille pakke, men der er ingen tvivl om at det er her du får mest ud af det tema, de plugins og det setup som du har. I langt de fleste tilfælde får du en hjemmeside der er mere end 60% hurtigere end den før var.

 • En hjemmeside der er mere end 50% hurtigere end før
 • Opsætning af WP rocket
 • WP rocket i 6 måneder gratis (derefter skal du købe din egen version)
 • Optimering af css og js
 • Optimering af koden bag sitet
 • Optimering af billeder
 • Optimering af eksisterende tema
 • Rapporter som viser den forbedring der er sket

Normalpris: fra 7500,- ex moms
Tilbudspris: fra 4000,- ex moms

Prisen afhænger af sitets type og størrelse, men for de flestes vedkommende er det omkring 4000,- ex moms som tilbudsprisen starter på.

Nyt og bedre tema

Opsætning af bedre tema

Et nyt og bedre tema er i nogle tilfælde nødvendigt for at komme alle børnesygdomme og trial and error til livs. Jeg benytter altid simple temaer og bygger funktioner oven på så de altid spiller maks i sit udgangspunkt.

I mange tilfælde kan man opnå forbedringer i hastigheden på helt op imod 15 gange bedre hastighed, ved at lave denne manøvre. Og der sker især en forbedring hvis det tema du køre med er stort, som fx Avada, Divi, X The theme, Enfold etc.

Normalpris: fra 10.000,- ex moms
Tilbudspris: fra 6.000,- ex moms

Løbende hastighedsoptimering

Løbende optimering af din hjemmeside

Brug mig som sparringspartner når det kommer til hastighed, og få samtidig optimeret din hjemmeside løbende, så den altid spiller. Ud over dette, så får du hver måned en rapport som fortæller hvordan det er gået med hastigheden.

Den er især god for dem der udvikler løbende på deres hjemmeside, og som hele tiden prøver at skabe noget der er bedre.

Normalpris: Opstart 4.000,- ex moms – Månedlig 700,- ex moms
Tilbudspris: Opstart 3.000,- ex moms – Månedlig 500,- ex moms

Forbehold: Det sker til tider, at jeg under den forudgående analyse af din hjemmeside, finder frem til at den bedste løsning vil være at opsætte et nyt og bedre tema. I dette tilfælde vil opstartsprisen være som under “Nyt og bedre tema”, hvis du selvfølgelig gerne vil have et nyt tema.

Sparringspartner og konsulent

Har du brug for en sparringspartner?

Jeg har gennem tiden haft mange kunder hvor jeg er blevet brugt som sparringspartner og konsulent på udviklingsprojekter. For at sikre at det der udvikles også er i tråd med god praksis i forhold til hastighed. Sidder du også med nogle udviklere som måske ikke helt er inde i hastighedsverdenen, eller måske ikke har nok viden omkring hastighed og hvad man skal gøre i forskellige situationer. Så vil jeg kunne hjælpe jer i den rigtige retning.

Normal timepris: 1.000,- ex moms
Tilbudspris: 750,- ex moms

Udfyld formen herunder, for at høre nærmere

Også selvom du måske ikke vil have en af pakkerne, jeg vil helt sikkert kunne komme med et godt tilbud på lige netop det du ønsker.

Body SDS
Australian BodyCare
Egerbyg
Astion Pharma
HDI Gerling
GoLearn
Nordic Race
Min Advokat
Optima Sport - OS
Esmark feriehusudlejning
hastighedsgaranti hastighedsoptimering nocure nopay
Der er hastighedsgaranti på den optimering der laves. Det betyder at opnår hjemmesiden ikke en betydelig hastighedsforbedring. Så får du pengene igen. Læs mere om hastighedsoptimering her

Betingelser for tilbud: Tilbud gælder indtil 15 november 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud

Skriv en kommentar

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.