Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Hvad er en SEO tekst?

hvad er en seo tekst

Synonymer: SEO tekst, søgemaskineoptimeret tekst, søgemaskine tekst, SEO artikel

En SEO tekst er en tekst som i grunden er søgemaskineoptimeret, altså er det som SEO antyder, en del af søgemaskineoptimering. Dog vil du opleve at de fleste SEO tekster som mange tekstforfattere leverer, ikke rigtig er søgemaskineoptimerede tekster, men tekster hvor der er brugt nogle bestemte søgeord, og det er ikke helt det jeg mener er en SEO tekst.

For at man kan lave en SEO tekst kræver det først og fremmest at man ved eksakt hvilke søgeord der skal bruges. Man finder frem til de helt rigtige søgeord ved at lave en såkaldt søgeordsoptimering/søgeordsanalyse. Laver man ikke dette risikerer man at den tekst man har fået lavet, ikke rammer de helt rigtige brugere. Og dermed heller ikke fanger så mange brugere på søgemaskiner som Google.

Når søgeordsanalysen er færdig kan man sætte sig ned og udvælge de fokusord som SEO teksten skal indeholde, for derefter at få tekstforfatteren til at skrive en tekst med disse ord. Det er dog vigtigt at tekstforfatteren har forstand på det at lave en SEO tekst, da det ikke er helt så simpelt som bare at skrive en tekst med nogle søgeord implementeret. Tekster skal jo også være brugervenlige og sælge det produkt eller den ydelse man gerne vil sælge, hvilket betyder den skal være konverterende også.

Skriv en kommentar

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.