Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Hvad betyder HTTP?

hvad betyder http

Synonymer: Hyper Text Tranfer Protocol, HTTP, HTTPS

http:// er den protokol der benyttes på internettet. Http fastsætter hvordan beskeder formateres og flyttes fra en server/internettet til fx din browser. Det der i virkeligheden sker når du som bruger skriver en URL/Webadresse i browserens adresselinje, er at der sendes en besked til en server i form af en http status code, Serveren sender så en kode tilbage som fortæller om siden du prøver at se findes, om den er flyttet og meget andet, og ud fra det reagerer browseren så.

Der findes også HTTPS, som faktisk har samme funktion, forskellen er bare at data der sendes frem og tilbage mellem dig som bruger og serveren, bliver sendt på sikker vis, altså i krypteret form. Dette ses fx når du går på netbank, shopper på nettet og skal bruge dit kreditkort, man kan sige at det bruges i de tilfælde hvor kun serveren og dig selv som bruger, må kende til de oplysninger som afsendes og modtages.

HTTPS i dag

I dag er det yderst vigtigt med https, og det er det både fordi det er en sikker standard, der er nye lovgivninger og yderligere er der både noget at hente i form af bedre placeringer men også hurtigere hjemmesider. Google ser positivt på hjemmesider med https, og hastigheden kommer i form af at det er muligt via IPv6 at hente flere filer på samme tid set i forhold til den gamle http standard.

Skriv en kommentar

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.