Hastighedsoptimering af hjemmesider med garanti for en hurtig hjemmeside

hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside, Custom hjemmeside og mange andre typer hjemmesider.

Hastigheds ekspert med 25 års erfaring specielt i hastighed på hjemmesider. Både core web vitals, TTFB, performance, Total Blocking time, Speed Index, CLS og meget mere forbedret på over 1000 hjemmesider – Optimeret af Kim Tetzlaff

hastighedsoptimering

Har du råd til at have en langsom hjemmeside?

Der er mange gode fordele ved hastighedsoptimering af din hjemmeside
Og her er hvad du får når Kim Tetzlaff optimere hastigheden

Højere placeringer

hastighedsoptimering af hjemmesider skaber højere placeringer på søgemaskiner som Google.

75+ Pagespeed score

En score på over minimum 75 set ud fra et gennemsnit på mobil og computer. Ofte er gennemsnittet på 85-95.

Højere konvertering

Flere brugere konverterer til kunder, og du taber derfor færre penge

Højere CTR

Brugerne har en tindens til at klikke sig mere rundt på hurtigere hjemmesider

Lad mig teste dit websites hastighed helt gratis

Få foretaget en hastighedsanalyse af din hjemmeside, og få samtidig et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering.
Uanset om du måtte have en langsom Woocommerce webshop eller bare en almindelig wordpress eller custom hjemmeside.

score hastighed mobil kim tetzlaff 1
100 score på computer kim-tetzlaff.dk

Så er vi specialister i hastighed – også din side kan optimeres

Hastighedsoptimering pris

Prisen for at få optimeret hastigheden kan variere meget fra hjemmeside til hjemmeside.
Herunder har jeg en samlet hastighedsoptimering pris og løsninger som vil passe til de fleste.

Hvad gør hastighedsoptimering vigtigt?

Hastighedsoptimering er vigtigt fordi det er brugervenligt med en hurtig hjemmeside, og da google nu også har dette med i rangering af hjemmesider er det endnu mere vigtigt – Kort sagt, du mister kunder og omsætning hvis det er for langsomt. Hverken brugerne eller google synes om langsomme hjemmesider, og det bliver du straffet for.

Hvad koster hastighedsoptimering?

Prisen på hastighedsoptimering starter hos Kim Tetzlaff  fra 695,- ex moms. Men hastighedsoptimering er en lige så svær størrelse af sætte en pris på som det at prissætte en hjemmeside. Prisen på hastighedsoptimering kommer helt an på hjemmesiden, og hvordan den er bygget eller udviklet.

Hvor kan jeg teste min hastighed?

Det kan du mange steder, men jeg Kim Tetzlaff bruger altid GT metrix, Google Pagespeed insights og Chrome. Du kan lærer hvordan du skal teste hastigheden her

Hvad er hastighedsgaranti?

Jeg var den første til at tilbyde denne form. Men hastighedgaranti er din garanti for at du kun betaler hvis din hjemmeside bliver hurtigere.

Hastighedsoptimerer I på alle typer hjemmesider?

Det korte svar er ja. Men det er typisk hjemmesider baseret på PHP/HTML vi optimerer. Det vil sige WordPress, Custom, Drupal etc.

Hvor hurtig kan min hjemmeside blive?

Det er et svært spørgsmål at svare på uden at teste. Men i gennemsnit gør vi hjemmesider op imod 50-80% hurtigere end før. Vi sigter altid efter at opnå en så hurtig hjemmeside som muligt. Men lad mig teste din side i dag

Hvad hvis jeg selv vil optimerer min hjemmeside?

Hvis du selv vil optimerer din hjemmeside, kan du finde megen hjælp her på hjemmesiden. Men du kan også få os til at foretage en hastighedsanalyse hvor du får en rapport med anbefalinger.

Ekspert i hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider

Ekspert i hastighed på wordpress hjemmesider

Ikke nok med at jeg er ekspert i hastighedsoptimering på custom hjemmesider så er jeg også specialist i hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider. Jeg har optimeret 1000+ wordpress hjemmesider og selv min egen hjemmeside er bygget på wordpress platformen. Kender derfor den bedste måde at hastighedsoptimere wordpress og wordpress hjemmesider.

Hvad enten det er en almindelig wordpress blog, gæste blog, woocommerce hjemmeside, medlems side, firma hjemmeside, privat hjemmeside, lukket hjemmeside eller noget tiende, så vil hastighedsoptimering af wordpress hjemmesiden gavne også dig.

Hastighedsoptimering af hjemmesider, herunder også hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider, har været en del af mit fokus gennem de sidste 25 år. Nej WordPress har ikke eksisteret så længe, men den ekspertise som jeg har fået gennem de 25 år med hastighed, har dannet grundlag for de optimeringer jeg foretager på WordPress hjemmesider.

Vil du også have en hurtig wordpress hjemmeside ligesom alle mine andre kunder? Så kontakt mig i dag og få foretaget en analyse af dit wordpress website.

Pris på hastighedsoptimering

Vi har forskellige prisstrukturer som vi kan trække på når vi skal give en pris på optimering. Fælles er dog følgende:

Det er ALTID hastighedsekspert Kim Tetzlaff der optimerer din hjemmesides hastighed, og du betaler 0kr hvis din hjemmeside ikke opnår en væsentlig forbedring i hastigheden. Vi kalder det hastighedsgaranti.

Jeg vil sågar sige, får din hjemmeside ikke 75+ i gennemsnit for mobil og computer PageSpeed Score, så skal du ikke betale noget.

Ja, jeg hastighedsoptimerer ALLE sider

Jeg optimere ikke kun forsiden, jeg optimere ALLE sider på din hjemmeside, også dem som ikke indekseres af Google. Det er hele brugeroplevelsen jeg tager hånd om.

Hurtig optimering WordPress

fra 2.995,-
Optimering af din wordpress hjemmeside ved hjælp af plugins, optimering af billeder, grafik, tema, css og javascript. Samt tips til yderligere tiltag. Selv med denne løsning får du en super hurtig hjemmeside.

Dyb optimering WordPress

fra 5.995,-
Alt det i den hurtige optimering plus en endnu dybere optimering af din wordpress hjemmeside ved hjælp af 25 års erfaring med webudvikling og plugins, både købte og egne plugins.

Lær optimering fra den bedste

fra 1.995,-
De bedste tips og tricks til at få din hjemmeside hurtigere. Analyse, rapport og arbejde sker med afsæt i din hjemmeside. jeg som hastighedsoptimerings konsulent hjælper dig hele vejen til målet.

Korrekt opsætning af WP Rocket

695,-
Er du i tvivl om du har opsat WP Rocket korrekt? så lad mig teste og opsætte pluginet så det bedst muligt varetager din hjemmesides hastighed. Inkluderer også egne plugin udvidelser til WP Rocket og wordpress.

Månedlig optimering

895,- mdr
Månedlig optimering af din hjemmeside. Jeg sørger for at din hjemmeside altid spiller på hastigheden og er opdateret Opstartspris er fra 2.995,- alt efter størrelse og type. Opstart koster 0kr for de der allerede har fået optimeret deres hjemmeside af mig.

Alt det andet

1.200,- t.
Skulle der være udvikling eller andet der skal optimeres på, som ikke kan klares bare ved normal optimering, er det denne. Det kunne fx være konvertering af gammelt elementor tema til nyt og hurtigere tema. Ja for man kan opnå langt bedre hastigheder på den måde.

Det med småt: Der kan være udgifter forbundet med plugins som vi benytter på din hjemmeside

Har du også en langsom hjemmeside?

I takt med at hjemmesider bliver mere og mere avancerede, og ikke mindst det at man har muligheden for at udbygge de forskellige systemer med plugins og moduler, så bliver websites langsommere og langsommere, det kan ikke undgås.

Hvad enten du har en langsom wordpress hjemmeside, langsom woocommerce webshop, langsom drupal hjemmeside eller måske en custom hjemmeside der er langsom. Så vil jeg som hastighedsekspert kunne varetage at optimere din hjemmesides hastighed.

De fleste open Source hjemmesider lider under langsomme loadtider, og dårlig performance. Nogen gange er det fordi den der har opsat hjemmesiden, ikke selv ved hvad der er godt og dårligt. Andre gange er det fordi hjemmesiden ganske simpelt er alt for kompliceret og for stor set i forhold til hvad der reelt er brug for. Dette er især tilfældet med wordpress hjemmesider.

For kunden er det tit nok at det virker som de har efterspurgt, men for mig, er det typisk ikke nok at det bare virker og dækker det kunden har efterspurgt.

Det skal altid i mine øjne, laves så søgemaskinevenligt og hurtigt som muligt, med lav indflydelse på performance. Og det er fordi hurtigere hjemmesider ganske simpelt er bedre for din virksomhed og brugeroplevelse.

Obsidian Digital hastighedsoptimering

Hvad er hastighedsoptimering?

At hastighedsoptimerer en hjemmeside, er det at man sørger for at hjemmesidens hastighed er så hurtigt som overhovedet muligt ude hos brugeren. Der findes forskellige tiltag som kan gøre hjemmesiden hurtigere, de fleste kræver dog at man har et vidst kendskab til serverindstillinger, programmering og komprimering af filer.

Hvorfor er det godt?

Det siger egentlig lidt sig selv, gør man en hjemmeside hurtigere, bliver oplevelsen hos brugeren også betydeligt bedre, du mister færre brugere og konverteringen bliver bedre. Yderligere har dette også indflydelse på hvor godt din hjemmeside er søgemaskineoptimeret både direkte og indirekte, da Google nu længe har kigget på hjemmesidens hastighed som en faktor der spiller en rolle.

hastighedsgaranti hastighedsoptimering nocure nopay

Hastighedsoptimering med garanti

Jeg har hastighedsoptimeret i mere end 25 år nu, og var ikke mindst den første i DK, til at sætte fokus på netop hastighed – hvilket gør mig til lidt af en hastighedsekspert. Med en hastighedsoptimering med garanti, betyder at du IKKE skal betale hvis jeg ikke kan gøre din hjemmeside hurtigere.

Jeg vil med sikkerhed kunne optimerer din hjemmesides hastighed, også selvom du har haft andre inde over for at optimere på den.

Lad mig analyserer din hjemmeside helt gratis

Få foretaget en hastighedsanalyse af din hjemmeside, og få samtidig et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering.

Kunder der har fået hastighedsoptimeret deres site

Har optimeret mange hjemmesider gennem tiden, og her er nogle af kundernes udtalelser.

Ann-christine Hellerup Brandt

Kim Tetzlaff har hjulpet mig med at optimere hastigheden og trafikforbruget på min side valdemarsro.dk. Efter at Kim havde været inde over mit site blev forbruget skåret ned fra ca 300 GB til ca 50 GB om måneden, og hastigheden gik fra ca 7 sekunder til under 1 sekund, så opgaven blev løst til fuld tilfredsstillelse.

Det der ekstra, som gjorde at det var en stor fornøjelse at samarbejde med Kim er, at han er meget grundig og gavmild med sine forklaringer omkring hvad der skaber problemer, hvad jeg kan optimere og hvordan jeg kan gøre det. Altsammen i enkle og direkte formuleringer, som er lige til at gøre brug af.
Jeg kan varmt anbefale Kim Tetzlaff og det er bestemt heller ikke sidste gang jeg selv gør brug af hans ekspertise.

Peter Jakobsen – Trylleskolen.dk

Kim Tetzlaff har har optimeret min hjemmeside trylleskolen.dk så den blev omkring 9 sekunder hurtigere. Jeg er meget imponeret.
Det er en meget omfattende community-side med mange plugins, WP og BuddyPress og Kim løste opgaven perfekt.
Jeg har sjældent følt mig så tryg i hænderne på en programmør. Kim kan virkelig sit kram og meget mere. Han anbefales til alle som ikke lader sig nøje og har brug for en ekspert.

Sådan får du en hurtig hjemmeside

Hvordan får du så en hurtigere hjemmeside? Det er ikke helt nemt at svare på uden at det bliver for nørdet. Men herunder vil jeg prøve at beskrive, hvordan du kan få en hurtigere hjemmeside, ved at følge nogle simple optimeringstips.

Det første du skal gøre for at foretage en hastighedsoptimering af din hjemmeside, er at teste din hjemmeside.
Det kan du gøre her via google pagespeed insights:

Husk at alle tests du laver er et øjebliksbillede af hastigheden

Google Pagespeed Insights

Husk dog altid at Google pagespeed insights, ikke laver en decideret hastighedstest af din hjemmeside, men den emulerer hvordan hastigheden kan se ud i det øjeblik du tester siden.

GT Metrix Bør også blive brugt

Du bør også køre en test på GT Metrix, da denne netop laver en test af hastigheden. Jeg tester typisk fra London

Hvordan gør jeg min hjemmeside hurtigere?

At få en hurtigere hjemmeside med hastighedsoptimering er ikke en smal sag. Man kan ikke bare installerer nogle plugins og så er du kørende. Plugins eller den type optimering er ikke det jeg kalder rigtig hastighedsoptimering.

Plugins er reelt det man skal bruge i sidste ende, da det de gør er at optimere og prøve at rette op på de fejl som er på hjemmesiden. Du skal i stedet starte din optimering med at rette de hastighedsfejl som din hjemmeside har. og først derefter tænke på optimeringsplugin som gør noget af arbejdet nemmere.

Core Web Vitals

Core web vitals er det Google kalder et princip som Kim Tetzlaff gennem mere end 25 år har optimeret ud fra. Google satte fokus på netop Core Web Vitals for et par år siden. Og det giver ret god mening at optimere ud fra det princip.

Skal du optimere Core Web Vitals, skal du igennem flere punkter, herunder vil jeg liste nogle af dem, så du kan få et indblik i hvad der rent faktisk skal til for at få en hurtigere hjemmeside.

Optimering af billeder og filer

Optimering og komprimering af billeder og grafik

Billeder er essentielt for en hjemmeside og bliver brugt i stor stil både i slidere, som grafik og generelt som billeder der understøtter den tekst der er på siden.

Komprimere man billeder og bruger de rette formater, vil man kunne opnå et billede af samme kvalitet, men hvor det fylder op imod 80% mindre end det billede du originalt havde oploadet til hjemmesiden.

Hvordan optimere man billeder?

Hos Kim Tetzlaff optimeres billeder ud fra følgende principper:

 • Billeder skal være fysisk mindre og kun den største størrelse som er på hjemmesiden.
 • Billeder skal komprimeres, dette gøres med fx Imagify til wordpress
 • Billeder skal have et webP format at falde over på ved de browsere der understøtter det.

Optimering af html, css og javascript

Uden HTML, css og javascript, får man ofte en lidt kedelig hjemmeside. Alle hjemmesider bruger det ofte i større grad. Så derfor skal man helst også optimere på lige netop det.

Komprimere man billeder og bruger de rette formater, vil man kunne opnå et billede af samme kvalitet, men hvor det fylder op imod 80% mindre end det billede du originalt havde oploadet til hjemmesiden.

Vidste du at man også kan optimerer serversidekoden?

Serverside kode som fx PHP, skal helst også optimeres. Jo større filerne er på serveren, jo længere tid tager det serveren at læse disse filer. Komprimere man disse og optimere på dem, så vil siden performe bedre og reelt kunne klare flere brugere besøger din hjemmeside.

Tip01

Komprimering af billeder og filer

Komprimering af filer, er en eller flere handlinger som gør filer mindre end de typisk er. Der er mange måder hvorpå man kan gøre netop det. Og der er selvfølgelig ting man bør se på først.

Komprimering af billeder

Billeder kan typisk blive komprimeret ret meget uden at miste deres kvalitet. Men før du begynder at komprimere billeder, vil det være en god ide at du finder ud af hvilken størrelse billederne skal bruges i og derefter komprimere billederne korrekt.

De fleste komprimeringsværktøjer, kan også gøre billederne fysisk mindre

Minificering og komprimering af html, serverside, css og javascript

At komprimere og minificere denne type filer hjælper på mange fronter. minificere man fx serversidefiler, vil serveren arbejde hurtigere med at generere HTML koden. Og minificere og komprimere man html, css og javascriptfiler, vil de fylde mindre, og blive hentet hurtigere. Måden er blandt andet  at fjerne unødig Whitespace, linjeskift og kommentarer i programmeringskoden både CSS, serverside, HTML og JS.

Til sidst

Når du har gjort ovenstående, kan du lade serveren komprimere html, css og js filer.

Hvad kan man opnå?

Jo, reelt kan man opnå ret meget ved at gøre det, og faktisk gå hele vejen. Nogen gange ender man ud i at kode bliver lettere ulæselig, men det er noget man må tage med efter min mening. Jeg har oplevet en reduktion i det antal KB en bruger henter ned, på op imod 80%. Så det er bestemt værd at tage med.

Tip02

Caching / HTML caching skal aktiveres

Selvom caching og caching plugins ikke er det jeg vil kalde reel hastighedsoptimering. Så er det alligevel noget du bør få aktiveret på din hjemmeside.

Det der typisk sker når en bruger besøger en hjemmeside er at siden, design, tekst, kald til andre kilder etc. skal genereres ud fra de data der er i databasen. Dette sker via serverside kode som fx PHP. Alt efter størrelsen på hjemmesiden, kan dette tage alt fra 0.2-2 sekunder (Også kaldet TTFB). Men når man aktiverer HTML caching går dine besøgende helt udenom den normale generering af hjemmesiden, og får i stedet en cachet udgave. Hvilket resulterer i en TTFB på omkring de 0.1-0.2 sekunder i stedet for. Husk at caching er det man aktivere til sidst, efter man har lavet den reelle optimering, det kan nemlig skjule flaskehalse som du også bør tage hånd om.

En anden effekt som caching også har, er at det aflaster serveren og skaber betydeligt bedre performance. Det er især vigtigt når man har en webshop hvor serveren til hver en tid skal kunne køre i ucachet tilstand som fx ved kurv og kassen. Og hvis ikke hele siden belaster serveren, vil kurv og kassen også køre hurtigere.

Tip03

Optimer databasen

At optimere databasen er ikke så nemt som man skulle tro, det handler både om indstillinger, men også databaseplacering og opsætning af tabeller og indexes. gør man det på den rette måde, kan man få de allerede eksisterende kald til databasen, til at køre noget hurtigere, hvilket overordnet optimere både performance og loadtider.

Optimering og minimering af kald til databasen

En ting er at optimere databasen, en anden er at optimere de flere hundrede kald/læsninger som en hjemmeside typisk foretager når du besøger en side på en hjemmeside.

Det man typisk gør er at se på om de eksisterende læsninger kan optimeres på den ene eller den anden måde, der er nemlig flere måder at opnå de samme resultater på, og rigtig tit ser jeg at man kan fjerne rigtig meget støj ved at optimere disse læsninger i databasen. Yderligere vil det være en rigtig god ide hvis man minimere antallet af kald, især dem hvor resultatet kun ændre sig i ny og næ. Der er jo ikke nogen grund til at gå til databasen for så at læse det samme hver gang en bruger kommer forbi.

Tip04

Valg af tema

Langt de fleste benytter temaer på deres hjemmeside som der reelt ikke er brug for, eller som tilføjer alt for mange funktioner som man alligevel ikke bruger.

Vælg det rette WordPress tema

Ja det kan virke underligt at jeg skriver wordpress tema, men sagen er den at måde hvorpå man kan installerer temaer i wordpress, er så nem at rigtig mange bare installerer temaer fordi de kan så mange ting, har indbygget editor og meget andet.

Men de begår ret ofte en stor fejl, og især set i forhold til hastighed, er fejlen ret stor og til at få øje på. Reglen gælder dog også andre systemer. Du kan læse mere om det at vælge det rette tema her

Hvad kan man opnå ved at tænke over dette

Som skrevet før, så er det til at få øje på. Det rette temavalg kan gøre en hjemmeside op imod 10-15 gange hurtigere. Men læs mere om det ovenfor.

Tip05

Optimer Core Web Vitals – Google og brugerne mærker det

Ja det kan være svært at vide helt hvad Google måler på. Men det er min teori at det mest logiske ville være at se på hvornår siden over folden er klar til brug så at sige. Altså hvornår kan brugeren klikke på siden og faktisk se siden som den var tiltænkt da den blev designet.

Det er et princip som jeg siden start har optimeret ud fra, Google kalder det i dag Core Web Vitals, og lader til at have fået ret stor fokus hos Google inden for de sidste par år.

Hvordan ser man så det?

Jo, man kan bruge to parametre til at se på hvor godt det egentlig gå på siden set i forhold til dette. Onload tid og hastighedsindeks, indikerer ret kraftigt hvornår siden er klar over folden. Typisk vil et site der er godt optimeret, ikke have ret stor forskel på netop de tal.

Hvad gør man så ved det?

Der er faktisk mange ting man kan gøre ved det. Og når vi selv optimerer, ser vi blandt andet på det og mange andre ting.

 • Load kun css, js og billeder når de skal bruges
 • Load eksterne elementer efter onload
 • Lazyload iframes
 • Ryd op i fonte
 • Indsæt logo og andre ikoner over folden inline
 • Fjern plugins som ikke bruges
 • Fjern css som ikke bruges
 • Minimer brugen af eksterne ting som fx pixler, hotspot etc. Eller load det senere
 • og mange flere.

Faktisk kan man sige at stort set alle optimeringer man laver, ender ud i en bedre og hurtigere loadtid som brugeren og Google både kan mærke og se

Lad mig analyserer din hjemmeside helt gratis

Få foretaget en hastighedsanalyse af din hjemmeside, og få samtidig et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering.

John Nielsen – Nielco IT

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Kim Tetzlaff til mange opgaver vedrørende teknisk hastighedsoptimering af hjemmesider. Kim har løst opgaverne til perfektionisme og på et fagligt meget højt niveau.
Kim Tetzlaff er efter min vurdering, en af de absolut bedste i landet inden for hastighedsoptimering af websites. Jeg kan på det varmeste anbefale Kim Tetzlaff, og jeg vil ikke tøve med at benytte Kim igen, når et site virkelig skal fintunes.
John Nielsen
Nielco IT
Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.