Hastighedsoptimering af hjemmesider med garanti for en hurtig hjemmeside

Hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside, Custom hjemmeside og mange andre typer hjemmesider.

Hastigheds ekspert med 25 års erfaring specielt i hastighed på hjemmesider. Både core web vitals, TTFB, performance, Total Blocking time, Speed Index, CLS og meget mere forbedret på over 2000 hjemmesider – Optimeret af Kim Tetzlaff

hastighedsoptimering

Har du råd til at have en langsom hjemmeside?

Der er mange gode fordele ved hastighedsoptimering af din hjemmeside
Og her er hvad du får når Kim Tetzlaff optimere hastigheden

Højere placeringer

hastighedsoptimering af hjemmesider skaber højere placeringer på søgemaskiner som Google.

75+ Pagespeed score

En score på over minimum 75 set ud fra et gennemsnit på mobil og computer. Ofte er gennemsnittet på 85-95.

Højere konvertering

Flere brugere konverterer til kunder, og du taber derfor færre penge

Højere CTR

Brugerne har en tindens til at klikke sig mere rundt på hurtigere hjemmesider

Gratis analyse af din hjemmeside hastighed

Få foretaget en hastighedsanalyse af din hjemmeside, og få samtidig et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering.
Uanset om du måtte have en langsom Woocommerce webshop eller bare en almindelig wordpress eller custom hjemmeside.

score hastighed mobil kim tetzlaff 1
100 score på computer kim-tetzlaff.dk

Så er vi specialister i hastighed – også din side kan optimeres

Hastighedsoptimering er essentielt for enhver hjemmeside, og det er her, Kim Tetzlaff ApS er eksperterne, du har brug for. Med hele 25 års erfaring inden for udvikling og hastighedsoptimering af mere end 2000 hjemmesider, har vi den ekspertise, der skal til for at få din hjemmeside til at køre på højeste niveau.

Du kender sikkert følelsen af at vente, mens en hjemmeside langsomt loader. Det er en frustrerende oplevelse, og desværre kan det have en stor indvirkning på din virksomheds online tilstedeværelse. Langsomme hjemmesider fører til øget afvisningsprocent, lavere søgerangering og en generelt dårlig brugeroplevelse.

Med Kim Tetzlaff ApS kan du være sikker på, at din hjemmeside vil være hurtig som lynet. Vi har en omfattende forståelse for de forskellige faktorer, der påvirker hastigheden af en hjemmeside, og vi ved, hvordan vi optimerer hver enkel af dem. Ekspert Kim Tetzlaff vil gennemgå hvert aspekt af din hjemmeside for at identificere og løse eventuelle hastighedsrelaterede problemer.

Vi benytter os af de nyeste teknologier og metoder inden for hastighedsoptimering for at sikre, at din hjemmeside er i topform. Fra minimering af HTML- og CSS-filer til komprimering af billeder og caching, vi dækker det hele også serversidekode og database optimering. Vi tilpasser vores tilgang til dine specifikke behov og mål, så du får den bedst mulige løsning.

Med vores erfaring ved vi også, hvor vigtigt det er at have en mobiloptimeret hjemmeside. Med en stigende andel af internetbrugere, der surfer på mobilen, skal din hjemmeside kunne levere en hurtig og problemfri oplevelse, uanset enhed. Vi sørger for, at din hjemmeside er fuldt optimeret til alle enheder, så du kan nå ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Vælg Kim Tetzlaff ApS som din partner inden for hastighedsoptimering, og oplev en bemærkelsesværdig forbedring i din hjemmesides performance. Lad os bruge vores 25 års erfaring til at øge hastigheden på din hjemmeside og booste din online succes. Kontakt os i dag for en samtale om dine behov og få et uforpligtende tilbud.

Din hjemmesides hastighed betyder noget – lad os hjælpe dig med at hastighedsoptimer den til det bedste.

Hastighedsoptimering pris

Prisen for at få optimeret hastigheden kan variere meget fra hjemmeside til hjemmeside.
Herunder har jeg en samlet hastighedsoptimering pris og løsninger som vil passe til de fleste.

Ekspert i hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider

Ekspert i hastighedsoptimering wordpress hjemmesider

Jeg er ekspert i WordPress hastighedsoptimering, og jeg er klar til at hjælpe dig med at løse alle dine hastighedsrelaterede problemer. Med 25 års erfaring inden for webudvikling og en dybdegående forståelse af WordPress-platformen, kan jeg sikre, at din hjemmeside yder sit bedste.

Hvad enten der er tale om Woocommerce webshop optimering, blog hastighed, firmahjemmeside, affiliate hjemmeside, Tema optimering etc. Så har jeg prøvet det meste og vil kunne hastighedsoptimerer wordpress hjemmesiden

Hastighedsoptimering wordpress, har været en del af mit fokus siden wordpress kom til. Den ekspertise som jeg har fået med hastighed på hjemmeside, gennem de 25 år med hastighed, har dannet grundlag for de optimeringer jeg foretager på WordPress hjemmesider.

Vil du også have en hurtig wordpress hjemmeside ligesom alle mine andre kunder? Så kontakt mig i dag og få foretaget en analyse af dit wordpress website.

Hastighedsoptimering pris

Vi har forskellige prisstrukturer som vi kan trække på når vi skal give en pris på hastighedsoptimering.

Fælles er dog følgende:
Det er altid Kim Tetzlaff der optimere din hastighed, og du skal ikke betale en rød reje, medmindre din hjemmeside får et gennemsnitsscore på over 75 set på mobil og desktop tilsammen.
Prisen for hastighedsoptimering starter på 650kr ex moms

Har du også en langsom hjemmeside?

I takt med at hjemmesider bliver mere og mere avancerede, og ikke mindst det at man har muligheden for at udbygge de forskellige systemer med plugins og moduler, så bliver websites langsommere og langsommere, det kan ikke undgås.

Hvad enten du har en langsom wordpress hjemmeside, langsom woocommerce webshop, langsom drupal hjemmeside eller måske en custom hjemmeside der er langsom. Så vil jeg som hastighedsekspert kunne varetage at optimere din hjemmesides hastighed.

De fleste open Source hjemmesider lider under langsomme loadtider, og dårlig performance. Nogen gange er det fordi den der har opsat hjemmesiden, ikke selv ved hvad der er godt og dårligt. Andre gange er det fordi hjemmesiden ganske simpelt er alt for kompliceret og for stor set i forhold til hvad der reelt er brug for. Dette er især tilfældet med wordpress hjemmesider.

For kunden er det tit nok at det virker som de har efterspurgt, men for mig, er det typisk ikke nok at det bare virker og dækker det kunden har efterspurgt.

Det skal altid i mine øjne, laves så søgemaskinevenligt og hurtigt som muligt, med lav indflydelse på performance. Og det er fordi hurtigere hjemmesider ganske simpelt er bedre for din virksomhed og brugeroplevelse.

Obsidian Digital hastighedsoptimering

Hvad er hastighedsoptimering?

At hastighedsoptimerer en hjemmeside, er det at man sørger for at hjemmesidens hastighed er så hurtigt som overhovedet muligt ude hos brugeren. Der findes forskellige tiltag som kan gøre hjemmesiden hurtigere, de fleste kræver dog at man har et vidst kendskab til serverindstillinger, programmering og komprimering af filer.

Hvorfor er det godt?

Det siger egentlig lidt sig selv, gør man en hjemmeside hurtigere, bliver oplevelsen hos brugeren også betydeligt bedre, du mister færre brugere og konverteringen bliver bedre. Yderligere har dette også indflydelse på hvor godt din hjemmeside er søgemaskineoptimeret både direkte og indirekte, da Google nu længe har kigget på hjemmesidens hastighed som en faktor der spiller en rolle.

hastighedsgaranti hastighedsoptimering nocure nopay

Hastighedsoptimering med garanti

Jeg har hastighedsoptimeret i mere end 25 år nu, og var ikke mindst den første i DK, til at sætte fokus på netop hastighed – hvilket gør mig til lidt af en hastighedsekspert. Med en hastighedsoptimering med garanti, betyder at du IKKE skal betale hvis jeg ikke kan gøre din hjemmeside hurtigere.

Jeg vil med sikkerhed kunne optimerer din hjemmesides hastighed, også selvom du har haft andre inde over for at optimere på den.

Lad mig analyserer din hjemmeside helt gratis

Få foretaget en hastighedsanalyse af din hjemmeside, og få samtidig et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering.

Sådan får du en hurtig hjemmeside

Hvordan får du så en hurtigere hjemmeside? Det er ikke helt nemt at svare på uden at det bliver for nørdet. Men herunder vil jeg prøve at beskrive, hvordan du kan få en hurtigere hjemmeside, ved at følge nogle simple optimeringstips.

Det første du skal gøre for at foretage en hastighedsoptimering af din hjemmeside, er at teste din hjemmeside.
Det kan du gøre her via google pagespeed insights:

Husk at alle tests du laver er et øjebliksbillede af hastigheden

Google Pagespeed Insights

Husk dog altid at Google pagespeed insights, ikke laver en decideret hastighedstest af din hjemmeside, men den emulerer hvordan hastigheden kan se ud i det øjeblik du tester siden.

GT Metrix Bør også blive brugt

Du bør også køre en test på GT Metrix, da denne netop laver en test af hastigheden. Jeg tester typisk fra London

Hvordan gør jeg min hjemmeside hurtigere?

At få en hurtigere hjemmeside med hastighedsoptimering er ikke en smal sag. Man kan ikke bare installerer nogle plugins og så er du kørende. Plugins eller den type optimering er ikke det jeg kalder rigtig hastighedsoptimering.

Plugins er reelt det man skal bruge i sidste ende, da det de gør er at optimere og prøve at rette op på de fejl som er på hjemmesiden. Du skal i stedet starte din optimering med at rette de hastighedsfejl som din hjemmeside har. og først derefter tænke på optimeringsplugin som gør noget af arbejdet nemmere.

Core Web Vitals

Core web vitals er det Google kalder et princip som Kim Tetzlaff gennem mere end 25 år har optimeret ud fra. Google satte fokus på netop Core Web Vitals for et par år siden. Og det giver ret god mening at optimere ud fra det princip.

Skal du optimere Core Web Vitals, skal du igennem flere punkter, herunder vil jeg liste nogle af dem, så du kan få et indblik i hvad der rent faktisk skal til for at få en hurtigere hjemmeside.

Optimering af billeder og filer

Optimering og komprimering af billeder og grafik

Billeder er essentielt for en hjemmeside og bliver brugt i stor stil både i slidere, som grafik og generelt som billeder der understøtter den tekst der er på siden.

Komprimere man billeder og bruger de rette formater, vil man kunne opnå et billede af samme kvalitet, men hvor det fylder op imod 80% mindre end det billede du originalt havde oploadet til hjemmesiden.

Hvordan optimere man billeder?

Hos Kim Tetzlaff optimeres billeder ud fra følgende principper:

  • Billeder skal være fysisk mindre og kun den største størrelse som er på hjemmesiden.
  • Billeder skal komprimeres, dette gøres med fx Imagify til wordpress
  • Billeder skal have et webP format at falde over på ved de browsere der understøtter det.

Caching / HTML caching skal aktiveres

Selvom caching og caching plugins ikke er det jeg vil kalde reel hastighedsoptimering. Så er det alligevel noget du bør få aktiveret på din hjemmeside.

Det der typisk sker når en bruger besøger en hjemmeside er at siden, design, tekst, kald til andre kilder etc. skal genereres ud fra de data der er i databasen. Dette sker via serverside kode som fx PHP. Alt efter størrelsen på hjemmesiden, kan dette tage alt fra 0.2-2 sekunder (Også kaldet TTFB). Men når man aktiverer HTML caching går dine besøgende helt udenom den normale generering af hjemmesiden, og får i stedet en cachet udgave. Hvilket resulterer i en TTFB på omkring de 0.1-0.2 sekunder i stedet for. Husk at caching er det man aktivere til sidst, efter man har lavet den reelle optimering, det kan nemlig skjule flaskehalse som du også bør tage hånd om.

En anden effekt som caching også har, er at det aflaster serveren og skaber betydeligt bedre performance. Det er især vigtigt når man har en webshop hvor serveren til hver en tid skal kunne køre i ucachet tilstand som fx ved kurv og kassen. Og hvis ikke hele siden belaster serveren, vil kurv og kassen også køre hurtigere.

Optimer databasen

At optimere databasen er ikke så nemt som man skulle tro, det handler både om indstillinger, men også databaseplacering og opsætning af tabeller og indexes. gør man det på den rette måde, kan man få de allerede eksisterende kald til databasen, til at køre noget hurtigere, hvilket overordnet optimere både performance og loadtider.

Optimering og minimering af kald til databasen

En ting er at optimere databasen, en anden er at optimere de flere hundrede kald/læsninger som en hjemmeside typisk foretager når du besøger en side på en hjemmeside.

Det man typisk gør er at se på om de eksisterende læsninger kan optimeres på den ene eller den anden måde, der er nemlig flere måder at opnå de samme resultater på, og rigtig tit ser jeg at man kan fjerne rigtig meget støj ved at optimere disse læsninger i databasen. Yderligere vil det være en rigtig god ide hvis man minimere antallet af kald, især dem hvor resultatet kun ændre sig i ny og næ. Der er jo ikke nogen grund til at gå til databasen for så at læse det samme hver gang en bruger kommer forbi.

Caching / HTML caching skal aktiveres

Selvom caching og caching plugins ikke er det jeg vil kalde reel hastighedsoptimering. Så er det alligevel noget du bør få aktiveret på din hjemmeside.

Det der typisk sker når en bruger besøger en hjemmeside er at siden, design, tekst, kald til andre kilder etc. skal genereres ud fra de data der er i databasen. Dette sker via serverside kode som fx PHP. Alt efter størrelsen på hjemmesiden, kan dette tage alt fra 0.2-2 sekunder (Også kaldet TTFB). Men når man aktiverer HTML caching går dine besøgende helt udenom den normale generering af hjemmesiden, og får i stedet en cachet udgave. Hvilket resulterer i en TTFB på omkring de 0.1-0.2 sekunder i stedet for. Husk at caching er det man aktivere til sidst, efter man har lavet den reelle optimering, det kan nemlig skjule flaskehalse som du også bør tage hånd om.

En anden effekt som caching også har, er at det aflaster serveren og skaber betydeligt bedre performance. Det er især vigtigt når man har en webshop hvor serveren til hver en tid skal kunne køre i ucachet tilstand som fx ved kurv og kassen. Og hvis ikke hele siden belaster serveren, vil kurv og kassen også køre hurtigere.

Hastighedsberegner TTFB

Du kan her hastighedsberegne din TTFB på en nem måde
Kopier urlen/webadressen ind i feltet herunder, og jeg vil teste den med det samme.

Farven på resultatet indikere hvor god eller dårlig din TTFB er

Rød: >1s - Orange: < 1s - Grøn: < 0.2s

Valg af tema

Langt de fleste benytter temaer på deres hjemmeside som der reelt ikke er brug for, eller som tilføjer alt for mange funktioner som man alligevel ikke bruger.

Vælg det rette WordPress tema

Ja det kan virke underligt at jeg skriver wordpress tema, men sagen er den at måde hvorpå man kan installerer temaer i wordpress, er så nem at rigtig mange bare installerer temaer fordi de kan så mange ting, har indbygget editor og meget andet.

Men de begår ret ofte en stor fejl, og især set i forhold til hastighed, er fejlen ret stor og til at få øje på. Reglen gælder dog også andre systemer. Du kan læse mere om det at vælge det rette tema her

Hvad kan man opnå ved at tænke over dette

Som skrevet før, så er det til at få øje på. Det rette temavalg kan gøre en hjemmeside op imod 10-15 gange hurtigere. Men læs mere om det ovenfor.

Optimer Core Web Vitals – Google og brugerne mærker det

Ja det kan være svært at vide helt hvad Google måler på. Men det er min teori at det mest logiske ville være at se på hvornår siden over folden er klar til brug så at sige. Altså hvornår kan brugeren klikke på siden og faktisk se siden som den var tiltænkt da den blev designet.

Det er et princip som jeg siden start har optimeret ud fra, Google kalder det i dag Core Web Vitals, og lader til at have fået ret stor fokus hos Google inden for de sidste par år.

Hvordan ser man så det?

Jo, man kan bruge to parametre til at se på hvor godt det egentlig gå på siden set i forhold til dette. Onload tid og hastighedsindeks, indikerer ret kraftigt hvornår siden er klar over folden. Typisk vil et site der er godt optimeret, ikke have ret stor forskel på netop de tal.

Hvad gør man så ved det?

Der er faktisk mange ting man kan gøre ved det. Og når vi selv optimerer, ser vi blandt andet på det og mange andre ting.

  • Load kun css, js og billeder når de skal bruges
  • Load eksterne elementer efter onload
  • Lazyload iframes
  • Ryd op i fonte
  • Indsæt logo og andre ikoner over folden inline
  • Fjern plugins som ikke bruges
  • Fjern css som ikke bruges
  • Minimer brugen af eksterne ting som fx pixler, hotspot etc. Eller load det senere
  • og mange flere.

Faktisk kan man sige at stort set alle optimeringer man laver, ender ud i en bedre og hurtigere loadtid som brugeren og Google både kan mærke og se

Optimering af html, css og javascript

Uden HTML, css og javascript, får man ofte en lidt kedelig hjemmeside. Alle hjemmesider bruger det ofte i større grad. Så derfor skal man helst også optimere på lige netop det.

Hvad vil det sige at optimere html, js og css?

Reelt betyder det følgende:

  • Fjern ubrugt kode fra siden
  • Fjern linjeskift, whitespace etc. For at gøre filer mindre
  • Se om der er bedre alternativer til et stykke javascript, det kan fx være at bruge javascript frem for jQuery
  • Lade noget kode loade tidligt og andet senere, fx defer, async, lazyload etc.
  • Det kode som bruges over folden skal loade tidligt

Vidste du at man også kan optimerer serversidekoden?

Serverside kode som fx PHP, skal helst også optimeres. Jo større filerne er på serveren, jo længere tid tager det serveren at læse disse filer. Komprimere man disse og optimere på dem, så vil siden performe bedre og reelt kunne klare flere brugere besøger din hjemmeside.

Optimering af fonte, ikoner mm

Hastighedsoptimering af fonte er en disiplin hvor man får fontene til at loade hurtigere. Ofte benytter hjemmesider eksterne google fonte, hvilket for så vidt er fint nok. Men de loader ofte langsomt, især hvis du bruger mange forskellige fonte. Derfor er det nødvendigt at se på at optimere fontenes hastighed,

Lad mig analyserer din hjemmeside helt gratis

Få foretaget en hastighedsanalyse af din hjemmeside, og få samtidig et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering.

Kunder der har fået hastighedsoptimeret deres site

Har optimeret mange hjemmesider gennem tiden, og her er nogle af kundernes udtalelser.

Ann-christine Hellerup Brandt

Kim Tetzlaff har hjulpet mig med at optimere hastigheden og trafikforbruget på min side valdemarsro.dk. Efter at Kim havde været inde over mit site blev forbruget skåret ned fra ca 300 GB til ca 50 GB om måneden, og hastigheden gik fra ca 7 sekunder til under 1 sekund, så opgaven blev løst til fuld tilfredsstillelse.

Det der ekstra, som gjorde at det var en stor fornøjelse at samarbejde med Kim er, at han er meget grundig og gavmild med sine forklaringer omkring hvad der skaber problemer, hvad jeg kan optimere og hvordan jeg kan gøre det. Altsammen i enkle og direkte formuleringer, som er lige til at gøre brug af.
Jeg kan varmt anbefale Kim Tetzlaff og det er bestemt heller ikke sidste gang jeg selv gør brug af hans ekspertise.

Peter Jakobsen – Trylleskolen.dk

Kim Tetzlaff har har optimeret min hjemmeside trylleskolen.dk så den blev omkring 9 sekunder hurtigere. Jeg er meget imponeret.
Det er en meget omfattende community-side med mange plugins, WP og BuddyPress og Kim løste opgaven perfekt.
Jeg har sjældent følt mig så tryg i hænderne på en programmør. Kim kan virkelig sit kram og meget mere. Han anbefales til alle som ikke lader sig nøje og har brug for en ekspert.

John Nielsen – Nielco IT

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Kim Tetzlaff til mange opgaver vedrørende teknisk hastighedsoptimering af hjemmesider. Kim har løst opgaverne til perfektionisme og på et fagligt meget højt niveau.
Kim Tetzlaff er efter min vurdering, en af de absolut bedste i landet inden for hastighedsoptimering af websites. Jeg kan på det varmeste anbefale Kim Tetzlaff, og jeg vil ikke tøve med at benytte Kim igen, når et site virkelig skal fintunes.
John Nielsen
Nielco IT

Hvad gør hastighedsoptimering vigtigt?

Hastighedsoptimering er vigtigt fordi det er brugervenligt med en hurtig hjemmeside, og da google nu også har dette med i rangering af hjemmesider er det endnu mere vigtigt – Kort sagt, du mister kunder og omsætning hvis det er for langsomt. Hverken brugerne eller google synes om langsomme hjemmesider, og det bliver du straffet for.

Hvad koster hastighedsoptimering?

Prisen på hastighedsoptimering starter hos Kim Tetzlaff  fra 695,- ex moms. Men hastighedsoptimering er en lige så svær størrelse af sætte en pris på som det at prissætte en hjemmeside. Prisen på hastighedsoptimering kommer helt an på hjemmesiden, og hvordan den er bygget eller udviklet.

Hvor kan jeg teste min hastighed?

Det kan du mange steder, men jeg Kim Tetzlaff bruger altid GT metrix, Google Pagespeed insights og Chrome. Du kan lærer hvordan du skal teste hastigheden her

Hvad er hastighedsgaranti?

Jeg var den første til at tilbyde denne form. Men hastighedgaranti er din garanti for at du kun betaler hvis din hjemmeside bliver hurtigere.

Hastighedsoptimerer I på alle typer hjemmesider?

Det korte svar er ja. Men det er typisk hjemmesider baseret på PHP/HTML vi optimerer. Det vil sige WordPress, Custom, Drupal etc.

Hvor hurtig kan min hjemmeside blive?

Det er et svært spørgsmål at svare på uden at teste. Men i gennemsnit gør vi hjemmesider op imod 50-80% hurtigere end før. Vi sigter altid efter at opnå en så hurtig hjemmeside som muligt. Men lad mig teste din side i dag

Hvad hvis jeg selv vil optimerer min hjemmeside?

Hvis du selv vil optimerer din hjemmeside, kan du finde megen hjælp her på hjemmesiden. Men du kan også få os til at foretage en hastighedsanalyse hvor du får en rapport med anbefalinger.