Er din hjemmeside også for langsom? Hurtigere hjemmeside fra 695,- ex moms

Optimering af billeder

Billedoptimering er nemmere end du tror

Du kommer ikke udenom at skulle optimere dine billeder hvis du gerne vil have en hurtigere hjemmeside, det er et must at optimere sine billeder. Og det er faktisk nemmere end du lige tror, især hvis du har en wordpress hjemmeside. Her fortæller jeg om simple metoder, til at optimere dine billeder på hjemmesiden.

imagify komprimer billeder nemt

Optimering af billeder – Du kommer ikke udenom

Du kommer som sagt ikke udenom at skulle optimere på dine billeder. Selv hvis du har optimeret billederne før du oploadede dem til brug på hjemmesiden, kan der være en del at hente i forhold til hastigheden og alle de forskellige enheder og nethastigheder der findes der ude. Hvorfor skal du optimere billederne på hjemmesiden? … Læs mere

wp rocket hastighedsoptimering

WP Rocket – sådan optimerer du hastigheden

WP Rocket er en af mange plugins til optimering af din wordpress hjemmesides hastighed. Det er efter min mening et af de bedre og et som langt de fleste selv kan opsætte uden brug af en ekspert. Der er rigtig meget plug and play, og du skal derfor bare følge denne simple guide.

rejsekris.dk final scaled

Hastighedsoptimering af rejsekris.dk – Case

Hastighedsoptimering af rejsekris.dk – bliv klogere på hvad jeg blandt andet kiggede på for at få et allerede optimeret site med en loadtid fra næsten 9 sekunder og ned til under 1 sekund. Kunden blev glad og jeg gjorde så endnu et site blev hurtigere.

hvad er html cache

Hvad er html cache?

HTML cache er kort sagt at man på serverniveau, generere en statisk fil ud fra den dynamiske side lige inden den sendes ud til browseren, sådan at hele html koden gemmes som en helt almindelig html fil, ligesom man gjorde det i gamle dage når man lavede hjemmesider som ikke var dynamiske. Hvorfor er HTML … Læs mere

originalbillede timthumb

TimThumb brugervenlig og cache venlig udgave

Timthumb er et plugin, eller måske nærmere et script, man kan bruge til behandling af sine billeder direkte på hjemmesiden. Men, løsningen er reelt set ikke så god i forhold til hastigheden på hjemmesiden og søgemaskinevenligheden.

redirects omdirigering ultimativ dansk guide

Redirect guiden PHP / Vhost / htaccess

I dag kan man ikke have en hjemmeside uden at vide hvordan man redirecter, og så kan man lige så godt gøre det på den rette måde fra start, da det forkerte valg har en større indflydelse end du lige tror. De råd og tips jeg vil komme med her, henvender sig til de fleste hjemmesider på de fleste webhotelløsninger.

Kim Tetzlaff ApS - Hastighed, SEO og Teknisk optimering

Målet er kvalitet

Det er mit mål at levere kvalitetsløsninger med høj fokus på hastighed og teknisk seo. Uanset om der er tale om små eller store løsninger, vil fokus altid være på hastighed og teknisk seo.

KTJ-Media.dk - Hastighed, SEO og Teknisk optimering