Caching gør hjemmesiden hurtigere

Bedre performance og hurtigere hjemmeside

Ingen hjemmesider kan klare sig godt uden caching aktiveret på forskellige niveauer. Hjemmesiden og serveren får en bedre performance og kan holde til langt flere brugere på samme tid. Så det er ikke noget du skal gå udenom men benytte dig af fra dag 1. Så kom igang med caching nu.

4 dec caching

For at gøre det nemt

Der er ingen grund til at jeg på ny skriver en masse om caching, og hvorfor det er vigtigt. Jeg har i stedet samlet en række indlæg der beskriver netop caching, hvorfor det er vigtigt. Og så får du samtidig en masse andre tips. Der er masser at gå i gang med når man skal optimerer hjemmesidens hastighed. Og caching ligger på en top 3, så du skal bare i gang med at benytte dig af det hvis ikke du allerede gør det.

kim tetzlaff

Om forfatteren

Se mere Kim Tetzlaff

Jeg har siden 1995 arbejdet med og haft stor fokus på Teknisk SEO og hastighed på hjemmesider. Jeg er programmør, nørd og stolt af det. Jeg bygger hjemmesider, hastighedsoptimere, ser på det SEO tekniske og det er mere end 25 års erfaring der ligger bag – Du er i gode hænder når jeg laver noget for dig 🙂

Skriv en kommentar

Måske du også vil læse disse indlæg

Ja, jeg har også skrevet andre indlæg som måske kunne have din interesse